Održan sastanak sa predstavnicima gradova za jubilarno takmičenje u odbojci na pesku

10. „VIP BEACH MASTERS 2017.“ – 6. “VIP BEACH VOLLEY LIGA” – PRVENSTVO SRBIJE U ODBOJCI NA PESKU

 

Sastanak Saveta 10. „Vip Beach Volley Masters 2017.“ i 6. „Vip Beach Volley Lige“ – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku održan je danas u beogradskom hotelu „M“.

 

 

 

 

Sastankom je predsedavao Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, a u radnom predsedništvu su bili Sanja Arsić, stručnjak za sponzorstva kompanije „Vip mobile“, generalnog sponzora OSS, Zoran Avramović, direktor „Crvena zvezda marketing“, zvanične marketing agencije OSS, Siniša Antonić, predsednik Komsije za beach – volley OSS, i Nenad Tatić, selektor reprezentacije Srbije u odbojci na pesku.
Sastanku su prisustvovali predstavnici Sombora, Čajetine, Velikog Gradišta, Zrenjanina, Bača, Novog Sada, Bele Crkve i Požarevca, dok su predstavnici Šapca i Kraljeva bili opravdano odsutni.
Na sastanku je razgovarano i o predlogu kalendara takmičenja. Predloženo je da sezona počne krajem juna, a da se Finalni turnir odigra u Beogradu tradicionalno krajem avgusta, a konačna odluka će naknadno biti saopštena.

- „Vip mobile“ i Odbojkaški savez Srbije ove godine proslavljaju 10 godina saradnje. Veliki jubilej i jako smo ponosni na sve što smo do sada uradili, na rezultate koje smo ostvarili u popularizaciji beach – volley. Svake godine imamo veliki broj zainteresovanih gradova domaćina, pa to interesovanje nije izostalo ni ove godine. Spremamo se za jubilarnu sezonu i nadam se da će ovo biti najbolja sezona do sada. – optimistički je najavila Sanja Arsić, stručnjak za sponzorstva kompanije „Vip mobile“, generalnog sponzora OSS.

- Značajno je što i ove godine imamo veliki broj zainteresovanih gradova, koji su došli na ovaj sastanak. Želja nam je da poboljšamo organizaciju i da svake godine napravimo korak više u odnosu na prethodnu. Ove godine svoju kanidaturu je istakla i Bela Crkva, uz već „strosedeoce“ kao što su Čajetina, Sombor, Bač, Veliko Gradište, Zrenjanin i Novi Sad. Uz pomoć Ministarstva za omladinu i sport Srbije potrudićemo se da napravimo hale ili balone za odbojku na pesku, što će igračicama i igračima omogućiti treninge preko cele godine, kao i organizaciju turnira u zimskom periodu. Takvi uslovi će nam sigurno obezbediti u budućnosti još bolje rezultate. – objasnio je Ivan Knežević, generalni sekretar OSS.

Sombor su predstavljali Antonio Ratković, zamenik gradonačelnika, i Predrag Mandić i Miloš Aleksić, Čajetinu Miloje Rajović, predsednik Skupštine opštine Čajetina, i Marija Jeremić.
Saša Stević, saradnik predsednika opštine i Dejan Bogdanović, predstavnik Javne Ustanove Sportski centar predstavljali su Veliko Gradište, a Rajko Petrović, predsednik Sportskog saveza predstavljao je Grad Zrenjanin.
Bač su predstavljali Branislav Mikavica, predsednik Sportskog saveza i Šandor Šomoši, predsednik OK Partizan iz Bača, dok je Slobodan Salatović predstavljao opštinu Bela Crkva.
Laza Ristić, predsednik OK Mladi radnik, predstavljao je Požarevac, a predstavnik Novog Sada je bio Branislav Dobrodolski, generalni sekretar Odbojkaškog saveza Vojvodine.
U delegaciji Odbojkaškog saveza Srbije bili su Goran Gradinski, predsednik UOSS, Dragan Grbić direktor takmičenja u odbojci na pesku, i Milica Davidović, koordinator za odbojku na pesku OSS.