Kategorija: BVA

120 učesnika “Dečijeg festivala BVA” iz 10 zemalja – Zoran Gajić prisustvovao festivalu u Podgorici

BVA – IV „DEČIJI FESTIVAL“ 2017.

 

120 učesnika iz 10 zemalja članica Balkanske odobjkaške asocijacije i preko 400 dece iz više od 40 ekipa “Jugopetrol EKO mini odbojke”, takmičilo se danas na tri terena na Trgu nezavisnosti u Podgorici. Četvrtom “Dečijem festivalu BVA” prisustvovao je Zoran Gajić, predsednik OSS.

Kategorija: BVA

Seniorska prvenstva Balkana u Albaniji i Turskoj

BEACH – VOLLEY – BALKANSKA PRVENSTVA 2017.

 

Balkanska odbojkaška asocijacija, BVA, objavila je na svom sajtu (www.balkanvolleyball.org) datume i mesta odigravanja Balkanskih prvenstava 2017. u beach – volley.

Kategorija: BVA

“Dečiji festival BVA” u subotu u Podgorici – Srbiju će predstavljati odbojkašice OK “Volley Trend” iz Beograda i odbojkaši OK “Metalac Takovo” iz Gornjeg Milanovca

BVA – IV „DEČIJI FESTIVAL“ 2017.

 

“Dečiji festival BVA”, četvrti po redu, održaće se naredne subote, 13. maja u Podgorici, u Crnoj Gori. Na Festivalu će učestvovati ekipe svih 11 članica Balkanske odbojkaške asocijacije. U konkurenciji devojčica, Srbiju će predstavljati odbojkašice OK „Volley Trend“ iz Beograda: Aleksandra Lučić, Simona Mateska, Sandra Božinović, Iva Rudić, Ema Jemec i Marija Petrović, sa trenerom Željkom Šćepanovićem, prvi trenerom ženske pionirske reprezentacije Srbije. U konkurenciji dečaka, Srbiju će predstavljati odbojkaši OK „Metalac Takovo“ iz Gornjeg Milanovca: Aleksa Mišković, Danilo Savović, Andrej Polomac, Mihailo Džoković, Mihailo Mijatović i Pavle Stanković, sa trenerom Milošem Ignjatovićem, drugim trenerom muške pionirske reprezentacije Srbije.

Kategorija: BVA

Kadeti u Srbiji početkom avgusta

BVA – TEHNIČKA KOMISIJA

U hotelu „Volej“ u Istanbulu, danas je održan sastanak Tehničke komisije BVA, kojim su predsedavali Perkilis Bakodimos iz Grčke, predsednik Tehničke komisije BVA i Nilufer Bašak Šimonski iz Turske, generalni sekretar BVA. Sastanku su prisustvovali Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, i Slobodan Milošević, član  Tehničke komisije BVA. Srbija će biti domaćin Balkanskog prvenstva 2017. u konkurenciji kadeta 8 – 12. avgusta, a mesto će naknadno biti saopšteno.

Kategorija: BVA

Sastanak Tehničke komisije BVA u ponedeljak u Istanbulu

BVA – TEHNIČKA KOMISIJA

Sastanak Tehničke komisije BVA održaće se u ponedeljak, 27. marta u hotelu „Volej“ u Istanbulu, uz prisustvo Ivana Kneževića, generalnog sekretara OSS, i Slobodana Miloševića, člana  Tehničke komisije BVA. Odbojkaški savez Srbije je prijavio učešće reprezentacija Srbije na Balkanskim prvenstvima u konkurenciji pionirki, pionira, kadeta i juniorki, kao i na BŠ 2017. u beach – volley za igračice i igrače do 18 i 22 godine i u seniorskoj konkurenciji. Srbija je takođe prijavljena za učešće na IV „Dečijem festivalu BVA“.