Kategorija: CEV

Seminar za perspektivne sudije održan na Bledu – Vladimir Simonović predavač, Jovan Jovanović učesnik

CEV – SUDIJSKA KOMISIJA

 

Na Bledu, u Sloveniji, održan je Seminar za mlade, perspektivne sudije, u organizaciji Sudijske komisije CEV. Vladimir Simonović, međunarodni sudija iz Srbije, bio je jedan od predavača, dok je Jovan Jovanović, kandidat za međunarodnog sudiju iz Srbije, bio učesnik Seminara.

Kategorija: CEV

Kadetkinje, juniorke i juniori domaćini kvalfikacionih turnira – kadeti u Rumuniji

CEV – EP 2018. U KADETSKOJ I JUNIORSKOJ KONKURENCIJI

U sedištu CEV u Luksemburgu danas je obavljen žreb za XIII EP 2018. u kadetskoj konkurenciji i XXVI EP 2018. u juniorskoj konkurenciji. Kadetkinje, juniorke i juniori Srbije biće domaćini kvalifikacionih turnira, dok će kadeti igrati u Rumuniji.

Kategorija: CEV

Žreb za kadetska i juniorska EP 2018. narednog petka u Luksemburgu

CEV – EP 2018. U KADETSKOJ I JUNIORSKOJ KONKURENCIJI

 

Evropska odbojkaška konfederacija, CEV, saopštila je da će se žreb za XIII EP 2018. u kadetskoj konkurenciji i XXVI EP 2018. u juniorskoj konkurenciji održati narednog petka, 13. oktobra u sedištu CEV u Luksemburgu.

Kategorija: CEV

Seniorke Srbije prve na najnovijoj CEV rang listi – dominacija ženskih selekcija Srbije u Evropi: juniorke i kadetkinje i dalje vodeće

CEV – RANG LISTE

 

Evropska odbojkaška konfederacija, CEV, objavila je novu rang listu nacionalnih reprezentacija u konkurenciji seniorki. Ženska seniorska reprezentacija Srbije, prvak Evrope iz Bakua, nalazi se na prvom mestu sa 290 bodova, 8 više od drugoplasirane Rusije, odnosno 10 od trećeplasirane Italije. Srbija je na prethodnoj rang listi bila druga, iza Rusije. O potpunoj dominaciji ženskih reprezentacija Srbije u Evropi govore i prva mesta juniorki i kadetkinja.

Kategorija: CEV

Seniori Srbije i dalje na trećem mestu CEV rang liste

CEV – RANG LISTA SENIORA

 

Evropska odbojkaška konfederacija, CEV, objavila je novu rang listu nacionalnih reprezentacija u konkurenciji seniora po završetku jubilarnog, XXX EP 2017. u Poljskoj. Muška seniorska reprezentacija Srbije i dalje je na trećem mestu sa 274 poena. Na deobi prvog mesta nalaze se Rusija i sa po 280 bodova. Poljska je četvrta sa 266, Italija peta sa 264, Bugarska šesta sa 262, a Belgija sedma sa 254 boda. Nemačka i Slovenija dele osmo mesto sa po 250 bodova, a deseta je Finska sa 226 bodova.