Kategorija: CEV

CEV raspisao Konkurs – nagrada: putovanje na F4 Lige šampiona

CEV – “ODBOJKA U ŠKOLI”

 

Evropska odbojkaška konfederacija, CEV, raspisala je konkurs za izradu logotipa i osmišljavanje slogana za projekat “Odbojka u školi”. Ljubitelji odbojke iz cele Evrope, svih uzrasta, pozivaju se da učestvuju sa svojim kreativnim idejama, a pobednik će biti nagrađen jedinstvenim iskustvom prisustvovanja jednom od dva Finalna turnira odbojkaške Lige šampiona. Ne postoje posebne smernice za izradu vaših kreacija, osim što bi bilo poželjno da tri ključne reči “odbojka”, “Evropa” i “škola” budu zastupljene u konačnoj ideji koja bi izražavala duh celokupnog projekta. Takođe, da bi bilo svima razumljivo, materijal bi trebalo da bude na engleskom jeziku. Konkurs traje do 12. marta, a predloge šaljite na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kategorija: CEV

Šest turnira u Evropskoj seriji 2017.

CEV – ODBOJKA NA SNEGU

 

Evropska odbojkaška konfederacija, CEV, saopštila je da će tokom druge sezone Evropske serije odbojke na snegu odigrati šest turnira od 25. februara do 9. aprila.

Kategorija: CEV

Prvenstva Evrope u beach – volley naredne godine u Kazanju, Vulkanu i Badenu

BEACH VOLLEY – EP 2017. ZA IGRAČICE I IGRAČE DO 18, 20 I 22 GODINE

 

Evropska odbojkaška konfederacija, CEV, saopštila je domaćine Evropskih prvenstava u beach – volley u 2017. EP 2017. za igračice i igrače do 18 godina odigraće se od 24. – 27. avgusta u Kazanju, u Rusiji. Prvenstvo Evrope za igračice i igrače do 20 godina odigraće se u Vulkanu, na istoimenom ostrvu (25 km severno od Sicilije) u Italiji od 7. – 10. septembra. EP 2017. za igračice i igrače do 22 godine odigraće se u Badenu, u Austriji, od 22. – 25. juna.

Kategorija: CEV

„Svi smo jedan odbojkaški tim“

CEV – 37. KONGRES

 

37. Kongres Evropske odbojkaške konfederacije, koji se održava od geslom „Svi smo jedan odbojkaški tim“ , okupio je u Kongresnom centru u Luksemburgu delegate iz 53 zemlje članice.