Kategorija: JUNIORKE

Juniorke u ponedeljak putuju na Pale – u utorak protiv Albanije

JUNIORKE – BALKANSKO PRVENSTVO 2017.

Ženska juniorska reprezentacija Srbije otputovaće sutra (ponedeljak, 26. jun) ujutro na Pale, u Bosnu i Hercegovinu, gde će igrati od 27. juna do 1. jula na Balkanskom prvenstvu 2017. Marijana Boričić, prvi trener juniorki Srbije, saopštila je sastav tima za turnir na Palama.

Kategorija: JUNIORKE

Moldavija odustala – na Palama 7 reprezentacija

JUNIORKE – BALKANSKO PRVENSTVO 2017.

Odbojkaški savez Bosne i Hercegovine, domaćin Balkanskog prvenstva 2017. u konkurenciji juniorki, saopštio je da je došlo do promene satnice utakmica, s obzirom da je Moldavija odistala od takmičenja. Balkansko prvenstvo će se odigrati na Palama od 27. juna do 1. jula. Ženska juniorska reprezentacija Srbije igraće u B grupi sa Turskom, Rumunijom i Albanijom.

Kategorija: JUNIORKE

Balkansko prvenstvo juniorki na Palama

JUNIORKE – BALKANSKO PRVENSTVO 2017.

Balkansko prvenstvo 2017. odigraće se na Palama, u Bosni i Hercegovini od 27. juna do 1. jula. Ženska juniorska reprezentacija Srbije igraće u B grupi sa Turskom, Rumunijom i Albanijom. Juniorke Srbije će prvi meč odigrati u utorak, 27. juna protiv Albanije od 17.00 časova. U 2. kolu, u sredu, 28. juna, Srbija će igrati protiv Rumunije od 17.00 časova, a u poslednjem, 3. kolu B grupe protiv Turske u četvrtak, 29. juna od 19.00 časova.

Kategorija: JUNIORKE

Juniorke Srbije u C grupi, u Boki del Rio, sa Brazilom, Kubom i SAD

JUNIORKE – XIX SP 2017.

 

Ženska juniorska reprezentacija Srbije igraće u Boki del Rio, u C grupi XIX SP 2017, koje će se odigrati 14 – 23. jula, sa Brazilom, Kubom i SAD, odlučeno je žrebom u Boki del Rio, u Meksiku, objavio je FIVB. U A grupi, u Kordobi, igraće Meksiko, Rusija, Bugarska i Egipat. U B grupu, u Kordobi, svrstani su Dominikanska republika, Poljska, Peru i Kina, a u D grupu u Boku del Rio Italija, Turska, Japan i Argentina. Na prvenstvu u Meksiku igraće igračice do 20 godina, rođene 1998. i mlađe.

Kategorija: JUNIORKE

Juniorke otputovale u Brzeće – druga faza priprema u Kragujevcu

JUNIORKE – XIX SP 2017.

 

Ženska juniorska reprezentacija Srbije današnjim okupljanjem u Beogradu počela je pripreme za Svetsko prvenstvo 2017. i Balkansko prvenstvo 2017. Marijana Boričić, prvi trener juniorki Srbije, na pripreme je pozvala 16 igračica.