Kategorija: LIGA ŠAMPIONA

Tri pobede gostiju u prvim utakmicama plej – ofa

SENIORKE – CEV LIGA ŠAMPIONA 2017.

Odigrane su prve utakmice plej – ofa sa 6 ekipa u Ligi šampiona 2017. u kojima su pobede ostvarili gostujući timovi. U istanbulskom derbiju Fenerbahče je kao gost pobedio Ezačibaši sa 3:2, a Tijana Bošković je bila najbolji poenter meča. Vakibank naše Milene Rašić savladao je „srpski“ Volero u Cirihu sa 3:1, dok je moskovski Dinamo u Modeni pobedio ekipu Jovane Brakočević Kancijan sa 3:0. Srpska reprezentativka i kapiten Modene bila je najbolja igračica italijanskog tima i najbolji poenter meča.

Kategorija: LIGA ŠAMPIONA

Petrić protiv Stankovića za plasman u polufinale

SENIORI – CEV LIGA ŠAMPIONA 2017.

U plej – ofu sa 6 ekipa u Ligi šampiona 2017. u konkurenciji odbojkaša igraće Nemanja Petrić (Azimut Modena, Italija), Dragan Stanković (Kućine Lube Ćivitanova, Italija) i Aleksandar Okolić (Berlin Risajkling Volejs, Nemačka). Petrić i Stanković će u direktnom duelu odlučiti o plasmanu u polufinale, odnosno meču protiv Sir Sikome Kolusi Peruđe, za koju igraju Marko Podraščanin i Aleksandar Atanasijević.

Kategorija: LIGA ŠAMPIONA

Milena Rašić protiv „srpskog“ Volera

SENIORKE – CEV LIGA ŠAMPIONA 2017.

U sedištu CEV u Luksemburgu danas je obavljen žreb za plej – of sa 6 ekipa u Ligi šampiona 2017. Liu Džo Nordmekanika Modena iz Italije, za koju igra Jovana Brakočević Kancijan sastaće se u dvomeču sa ruskim Dinamom iz Moskve (Aleksandra Crnčević), a ukoliko se plasira u polufinale, igraće protv Imoko Volley Koneljana za plasman u finale. Srpska kolonija u švajcarskom Voleru iz Ciriha (Bojana Živković, Silvija Popović, Zoran Terzić, Željko Bulatović, Đorđe Gavran, Vladan Radonjić) igraće protiv Vakifbanka iz Istanbula, za koji igra Milena Rašić. Aktuelni svetski prvak, Ezačibaši iz Istanbula (Maja Ognjenović, Tijana Bošković) igraće protiv gradskog rivala Fenerbahčea.

Kategorija: LIGA ŠAMPIONA

Ivović protiv Petrića, Lisinac u duelu sa Stankovićem

SENIORI – CEV LIGA ŠAMPIONA 2017.

Petorica reprezentativaca Srbije igraće u plej – ofu sa 12 ekipa u Ligi šampiona 2017. Posle današnjeg žreba, održanog u Luskemburgu, u direktnim duelima će se naći Marko Ivović (Aseko Rešovija Žešov, Poljska) i Nemanja Petrić (Azimut Modena, Italija), odnosno Srećko Lisinac (PGE Skra Belhatov, Poljska) i Dragan Stanković (Kućine Lube Ćivitanova, Italija). Pobednici ovih duela igraće međusobno u plej – ofu sa 6 ekipa.

Kategorija: LIGA ŠAMPIONA

Direktan prenos žreba na sajtu CEV

SENIORKE I SENIORI – CEV LIGA ŠAMPIONA 2017.

 

Žreb CEV Lige šampiona 2017. za plej – of sa 6 ekipa u konkurenciji odbojkašica i plej – ofa sa 12 ekipa u konkurenciji odbojkaša obaviće se sutra (petak, 3. mart) u 11.00 časova u Luksemburgu, uz direktan prenos na https://www.facebook.com/CEVolleyballCL.