Kategorija: Pioniri

Testirano ukupno 213 pionira

PIONIRI – KVALIFIKACIJE ZA I EP 2017.

 

Ukupno 213 odbojkaša rođenih 2001. i mlađih testirano je u okviru akcije Odbojkaškog saveza Srbije i Udruženja odbojkaških trenera Srbije. U dvorani “Sport Eko” u Beogradu obavljeno je se sedmo testiranje pionira, uz učešće 45 odbojkaša iz 11 klubova iz Beograda i okoline.

Kategorija: Pioniri

10 klubova iz 4 Regiona poslalo 44 pionira na testiranje u Čačku – na šest okupljanja ukupno 168 kandidata

PIONIRI – KVALIFIKACIJE ZA I EP 2017.

 

U dvorani “Mladost” u Atenici, predgrađu Čačka, juče je održano šesto testiranje pionira u okviru akcije OSS i UOTS, koje je organizovao Okružni odbojkaški savez Zlatiborskog okruga, a tehnički organizator je bio OK “Sloboda S” iz Čačka. U testiranju su učestvovala 44 pionira iz 10 klubova iz OOS Zlatiborskog okruga (Sloboda S i Lotus iz Čačka, Lučani, Metalac Takovo iz Gornjeg Milanovca, Užice, FAP Livnica iz Prijepolja), OOS Valjeva (Spartak iz Ljiga, VA 014 iz Valjeva), MOS Raško – Rasinskog okruga (Novi Pazar) i MOS Zaječar (Timok iz Zaječara).

Kategorija: Pioniri

Pioniri iz OOS Zlatiborskog okruga na testiranju u Čačku

PIONIRI – KVALIFIKACIJE ZA I EP 2017.

 

OK “Sloboda S” iz Čačka biće domaćin šestog testiranja pionira, koje će se obaviti sutra (sreda, 1. mart) 12.00 – 15.00 časova u dvorani “Mladost” u Atenici, predgrađu Čačka. Organizator testiranja je Okružni odbojkaški savez Zlatiborskog okruga. Testiranje će obaviti Ognjen Bulić i Bojan Mihajlović, prvi i drugi trener muške pionirske reprezentacije Srbije, dr Ljuban Martinović, lekar svih nacionalnih selekcija, dr Bogdan Sretenović, predsednik UOTS, član IO OSS zadužen za testiranje pionira i koordinator muških reprezentacija OSS. U akciji će biti testirani pioniri iz 10 klubova OOS Zlatiborskog okruga: Sloboda S i Lotus iz Čačka, Lučani, Metalac Takovo iz Gornjeg Milanovca, Užice, Priboj, FAP Livnica iz Prijepolja, Drina iz Bajine Bašte i Bukovica Putevi iz Ivanjice. Na dosadašnijh pet akcija, u Novom Sadu, Kragujevcu, Požarevcu, Subotici i Nišu, testirana su 124 kandidata.

Kategorija: Pioniri

U Nišu broj testiranih pionira povećan na 124

PIONIRI – KVALIFIKACIJE ZA I EP 2017.

 

Peto testiranje odbojkaša rođenih 2001. i mlađih, u okviru akcije Odbojkaškog saveza Srbije i Udruženja odbojkaških trenera Srbije održano je danas u sali OŠ "Miroslav Antić" u Nišu, a tehnički organizator akcije je bio Odbojkaški savez Nišavskog okruga. Učesnike su pozdravili Ljubodrag Brkić, predsednik Odbojkaškog Saveza Nišavskog okruga, dr Bogdan Sretenović, predsednik UOTS, član IO OSS zadužen za testiranje pionira i koordinator muških reprezentacija OSS, i Ognjen Bulić, prvi trener muške pionirske reprezentacije Srbije.