Kategorija: Pionirke

Pionirke počele pripreme za Balkansko prvenstvo u Sofiji

PIONIRKE – I EP 2017.

Ženska pionirska reprezentacije Srbije počela je danas pripreme za Balkansko prvenstvo 2017, koje će se odigrati 7 – 11. jula u Sofiji, u Bugarskoj. Željko Šćepanović, prvi trener pionirki Srbije, na pripreme je pozvao 20 igračica.

Kategorija: Pionirke

Pionirke od nedelje u Aleksandrovcu

PIONIRKE – I EP 2017.

Ženska pionirska reprezentacije Srbije počeće u nedelju, 25. juna pripreme za Balkansko prvenstvo 2017, koje će se odigrati 7 – 11. jula u Sofiji, u Bugarskoj. Željko Šćepanović, prvi trener pionirki Srbije, na pripreme je pozvao 20 igračica.

Kategorija: Pionirke

Obavljen žreb za premijerno prvenstvo Evrope u konkurenciji pionirki

PIONIRKE – I EP 2017.

U Sofiji je obavljen žreb za I EP 2017. u konkurenciji pionirki, koje će se odigrati 21 – 29. jula u Sofiji i Samokovu, u Bugarskoj. U A grupi u Sofiji igraće Bugarska, Finska, Italija, Holandija, Grčka i Danska, a u B grupi u Samokovu Turska, Rusija, Češka, Belgija, Belorusija i Rumunija.

Kategorija: Pionirke

48 pionirki iz 12 klubova testirano u dvorani „Čair“

PIONIRKE

 

U dvorani „Čair“ u Nišu obavljeno je testiranje devojčica rođenih 2002. i mlađih u organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije i Odbojkaškog saveza Nišavskog okruga, kojem je prisustvovalo 48 igračica iz 12 klubova MOS Leskovac i OS Nišavskog okruga.

Kategorija: Pionirke

Testiranje pionirki u nedelju u Nišu

PIONIRKE

 

Željko Šćepanović, prvi trener ženske pionirske reprezentacije Srbije, održaće u nedelju, 14. maja testiranje devojčica rođenih 2002. i mlađih u dvorani „Čair“ u Nišu. Od 13.00 – 16.00 časova obaviće se testiranje pionirki iz klubova MOS Leskovac, a od 16.00 – 19.00 časova pionirki iz klubova OS Nišavskog okruga. Testiranje zajednički organizuju Odbojkaški savez Srbije i Odbojkaški savez Nišavskog okruga.