News

Izaberite članak koji želite da pročitate.

Kategorija: Regioni

Juniorke i juniori Crvene zvezda pobednici prvenstva Beograda

OSS – ODBOJKAŠKI SAVEZ BEOGRADA

 

Odbojkašice i odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titule pobednika prvenstva Beograda u juniorskoj konkurenciji. Ceremonija dodele medalja održana je u dvorani Sport Eko, a pehare je predao Mladen Maran, predsednik OSB.

Kategorija: KADETKINJE

Kadetkinje u četvrtak ujutro putuju u Holandiju – u subotu protiv Rumunije (17.30)

KADETKINJE – XII EP 2017.

Ženska kadetska reprezentacija Srbije sutra ujutro (četvrtak, 30. mart) putuje u Holandiju, gde će učestvovati na XII EP 2017, koje će se odigrati 1 – 9. aprila u Arnemu. Jovo Caković, prvi trener ženske kadetske reprezentacije Srbije, saopštio je sastav tima koji će igrati na prvenstvu Evrope.

Kategorija: FIVB

Objavljen kompletan raspored Svetskog Kupa šampiona 2017.  

SENIORKE I SENIORI – VII SVETSKI KUP ŠAMPIONA 2017.

Svetska odbojkaška federacija, FIVB, saopštila je kompletan raspored VII Svetskog Kupa šampiona 2017. u obe konkurencije. Odbojkašice će turnir odigrati 5 – 10. septembra, a prva dva kola odigraće se u dvorani Metropoliten (10 000) u Tokiju. Dvorana Nipongaiši (8000) u Nagoji biće domaćin poslednja tri kola. Odbojkaši će Svetski Kup šampiona odigrati 12 – 17. septembra. Prva dva kola odigraće se u Nagoji, a poslednja tri kola u Gradskoj dvorani (8200) u Osaki.

Kategorija: Naši u klubovima

Deveta titula za Telekom – Gajiću plaketa za doprinos razvoju odbojke u Azerbejdžanu

SENIORKE – PRVENSTVO AZERBEJDŽANA 2017.

 

Telekom iz Bakua je osvojio devetu titulu prvaka Azerbejdžana. Ekipa za koji igraju Slađana Mirković, Jovana Vesović i Aleksandra Petrović, a u stručnom štabu su Zoran Gajić, Đorđe Nahod i Filip Pavčić, zauzela je prvo mesto ispred Azereila, Azeriola, Lokomotive i Tbilisija.

Kategorija: BVA

Kadeti u Srbiji početkom avgusta

BVA – TEHNIČKA KOMISIJA

U hotelu „Volej“ u Istanbulu, danas je održan sastanak Tehničke komisije BVA, kojim su predsedavali Perkilis Bakodimos iz Grčke, predsednik Tehničke komisije BVA i Nilufer Bašak Šimonski iz Turske, generalni sekretar BVA. Sastanku su prisustvovali Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, i Slobodan Milošević, član  Tehničke komisije BVA. Srbija će biti domaćin Balkanskog prvenstva 2017. u konkurenciji kadeta 8 – 12. avgusta, a mesto će naknadno biti saopšteno.

Kategorija: Pioniri

Saopšten širi spisak pionira (38) za turnir u Baru

PIONIRI – I EP 2017.

Ognjen Bulić, prvi trener muške pionirske reprezentacije Srbije, saopštio je širi spisak igrača (38) za turnir B grupi II runde kvalifikacija za I EP 2017, koji će se odigrati 14 – 16. aprila u Baru, u Crnoj Gori.