News

Izaberite članak koji želite da pročitate.

Kategorija: OSS

Radoslav Milić izabran za predsednika Skupštine OSS

SKUPŠTINA OSS

 

U beogradskom hotelu „Kraun plaza“ danas (četvrtak, 22. jun) je održana redovna sednica Skupštine Odbojkaškog saveza Srbije, na kojoj je Radoslav Milić, direktor OK Novi Pazar, izabran za predsednika Skupštine OSS. Zoran Gajić, predsednik OSS, otvorio je zasedanje Skupštine uz verifikaciju 37 od 50 delegata sa pravom glasa. Rukovođenje sednicom potom je preuzelo radno predsedništvo, u kojem su bili Radoslav Milić, Zlatko Petrović i Miodrag Rajković.

Kategorija: OSS

Predstavnici kompanije Huavei posetili OSS

ODBOJKAŠKI SAVEZ SRBIJE – KOMPANIJA “HUAVEI”

 

Džeki Zao, regionalni direktor kompanije Huavei, i Duško Rokvić, direktor prodaje kompanije Huavei, posetili su danas Odbojkaški savez Srbije. Uvažene goste su dočekali Zoran Gajić, predsednik OSS, Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, Ivan Miljković, prvi potpredsednik OSS, i Zoran Avramović, direktor agencije „Crvena zvezda marketing“, zvanične marketing agencije OSS.

Kategorija: OSS

Na Skupštini UOTS usvojen novi Statut

UDRUŽENJE ODBOJKAŠKIH TRENERA SRBIJE

 

U banket Sali restorana „Stari bunar“ u Beogradu održana je Skupština Udruženja odbojkaških trenera Srbije, kojom je predsedavao dr Bogdan Sretenović, predsednik UOTS, član IO OSS i sportski direktor OSS sa posebnim zaduženjima za mušku pionirsku, kadetsku i juniorsku reprezentaciju Srbije, a prisustvovao je Zoran Gajić, predsednik OSS.

Kategorija: Pioniri

Pioniri u četvrtak putuju u Bugarsku – u petak protiv Moldavije

PIONIRI – BALKANSKO PRVENSTVO 2017.

Muška pionirska reprezentacija Srbije sutra (četvrtak, 22. jun) ujutro putuje iz Brzeća u Staru Zagoru, u Bugarsku, gde će 23 – 27. juna igrati na Balkanskom prvenstvu 2017. Srbija je svrstana u A grupu sa Bugarskom, Moldavijom i Rumunijom. Ognjen Bulić, prvi trener pionira Srbije, saopštio je sastav tima koji će igrati u Bugarskoj.

Kategorija: OSS

U četvrtak redovna Skupština OSS

ODBOJKAŠKI SAVEZ SRBIJE

 

Redovna sednica Skupštine Odbojkaškog saveza Srbije održaće se sutra (četvrtak, 22. jun) u 14.00 časova u beogradskom hotelu „Kraun plaza“. Na sednici će biti izabran predsednik Skupštine OSS, a biće razmatran i izveštaj o radu za 2016, plan rada za 2017, finansijski izveštaj za 2016, kao i plan za 2017.

Kategorija: JUNIORKE

Moldavija odustala – na Palama 7 reprezentacija

JUNIORKE – BALKANSKO PRVENSTVO 2017.

Odbojkaški savez Bosne i Hercegovine, domaćin Balkanskog prvenstva 2017. u konkurenciji juniorki, saopštio je da je došlo do promene satnice utakmica, s obzirom da je Moldavija odistala od takmičenja. Balkansko prvenstvo će se odigrati na Palama od 27. juna do 1. jula. Ženska juniorska reprezentacija Srbije igraće u B grupi sa Turskom, Rumunijom i Albanijom.

Kategorija: Regioni

Feniks prvak Vojvodine u sedećoj odbojci

OSS – OSV

 

OKI Fenkis iz Kikinde osvojio je titulu prvaka prvenstva Vojvodine 2017. u sedećoj odbojci, pošto je osvojio prvo mesto na Finalnom turniru odigranom u sali OŠ Vuk Karadžić u Kikindi. Drugo mesto je osvojila Crvenka, a treće Subotica. Dragan Bunčić, sekretar Sportskog Saveza paraolimpijskih sportova Vojvodine, predao je medalje i pehare najuspšenijim ekipama.

Kategorija: SENIORKE

Seniorke naredne sedmice na “Kupu Jeljcina” u Jekaterinburgu

SENIORKE – 15. “KUP BORIS JELJCIN”

Ženska seniorska reprezentacija Srbije, u okviru priprema za XXV Gran Pri 2017, učestvovaće na 15. “Kupu Borisa Jeljcina”, koji će se odigrati 26 – 30. juna u Jekaterinburgu, u Rusiji. Pored Rusije i Srbije, na turniru će igrati Turska, Bugarska i Kazahstan. Vladimir Cvetković, međunarodni sudija iz Srbije, sudiće u Jekaterinburgu.