News

Izaberite članak koji želite da pročitate.

Kategorija: Pioniri

Niš domaćin petog testiranja pionira

PIONIRI – KVALIFIKACIJE ZA I EP 2017.

 

Peto testiranje odbojkaša rođenih 2001. i mlađih, u okviru akcije Odbojkaškog saveza Srbije i Udruženja odbojkaških trenera Srbije održaće se u subotu 25. februara 10.00 – 13.00 časova, u sali OŠ "Miroslav Antić" u Nišu. Tehnički organizator akcije je Odbojkaški savez Nišavskog okruga.

Kategorija: KUP SRBIJE

Dresovi pobednika Svetske lige i iznenađenje kompanije “Vip mobile” u nagradnoj igri OSS

SENIORI – 52. KUP SRBIJE 2016/2017

 

Odbojkaški savez Srbije organizuje nagradnu igru za navijače povodom Finalnog turnira 52. Kupa Srbije 2016/2017 u konkurenciji odbojkaša. Svi učesnici u nagradnoj igri, u kojoj je cilj pogoditi ko će igrati u finalu i ko će biti pobednik Kupa Srbije, preko Facebook stranice OSS (https://www.facebook.com/odbojkaskisavezsrbije), konkurisaće za 10 vrednih nagrada: dresove reprezentativaca Srbije, pobednika Svetske lige 2016: Marka Ivovića, Uroša Kovačevića i Aleksandra Atanasijevića, 3 odbojkaške lopte Mikasa i 4 kalendara OSS i nagradu iznenađenja kompanije "Vip mobile", generalnog sponzora OSS.

Kategorija: Pioniri

Đula Mešter na testiranju pionira u Subotici

PIONIRI – KVALIFIKACIJE ZA I EP 2017.

 

U dvorani „Dudova šuma“ u Subotici u organizaciji OK „Spartak“ danas je obavljeno četvrto testiranje odbojkaša rođenih 2001. i mlađih, u okviru akcije Odbojkaškog saveza Srbije i Udruženja odbojkaških trenera Srbije. Đula Mešter, potpredsednik OSS, pozdravio je učesnike testiranja, 20 pionira iz OK „Spartak“ iz Subotice, OK „Kikinda“ i OK „Sombor“.

Kategorija: SENIORKE - KUP CEV

Direktni prenosi meča Vizura – Himik na TV Sport Klub 4 i Laoli (četvrtak – 18.00)

SENIORKE – KUP CEV 2017.

 

Utakmica osmine finala Kupa CEV 2017. između Vizure i ukrajinskog Himika iz Južnjeg odigraće se sutra (četvratk, 23. februar) od 18.00 časova u dvorani Magnet u Brčkom, u Bosni i Hercegovini, uz direktan prenos na TV Sport Klub 4 i http://www.laola1.tv/en-int/livestream/vizura-beograd-khimik-yuzhny-len. Pobednik meča će se plasirati u četvrtfinale Kupa CEV 2017.

Kategorija: SVETSKA LIGA

Završnica Svetske lige na fudbalskom stadionu u Brazilu

XXVIII SVETSKA LIGA 2017.

Arena Baišada u Kuritbi, fudbalski stadion kapaciteta 35 000 mesta, biće domaćin Finalnog turnira XXVIII Svetske lige 2017. od 4. do 8. jula, saopštila je danas Svetska odbojkaška federacija, FIVB. Na Finalnom turniru će, pored Brazila, igrati 5 najuspešnijih reprezentacija sa jedinstvene tabele posle 3 odigrana vikenda, odnosno 9 utakmica.

Kategorija: FIVB Grand Prix

Jubilarni Finalni turnir u Nanđingu

XXV GRAN PRI 2017.

Finalni turnir XXV Gran Prija 2017. odigraće se 2 – 6. avgusta u Nanđingu, u Kini, saopštio je danas FIVB. Na Finalnom turniru će, pored domaćina Kine, igrati 5 najuspešnijih reprezentacija sa jedinstvene tabele posle 3 odigrana vikenda. odnosno 9 utakmica.

Kategorija: KUP SRBIJE

Bojan Aleksov, Olja Milosavljević i Jelena Simović dobili dresove vicešampionki OI iz Rija

SENIORKE – 51. KUP SRBIJE 2016/2017

 

Nina Jakić, bloker Jedinstva iz Stare Pazove, najbolja igračica (MVP) Finalnog turnira 51. Kupa Srbije, odredila je danas, u prostorijama OSS, dobitnike nagrada u nagradnoj igri Odbojkaškog saveza Srbije “Prognozirajte učesnike finala i pobednika 51. Kupa Srbije za odbojkašice”.