Kategorija: FIVB Grand Prix

Jubilarni Finalni turnir u Nanđingu

XXV GRAN PRI 2017.

Finalni turnir XXV Gran Prija 2017. odigraće se 2 – 6. avgusta u Nanđingu, u Kini, saopštio je danas FIVB. Na Finalnom turniru će, pored domaćina Kine, igrati 5 najuspešnijih reprezentacija sa jedinstvene tabele posle 3 odigrana vikenda. odnosno 9 utakmica.

Kategorija: FIVB Grand Prix

Seniorke Srbije u Ankari, Sendaiju i Hong Kongu

XXV GRAN PRI 2017.

Ženska seniorska reprezentacija Srbije, olimpijski vicešampion, igraće u jubilarnom XXV Gran Priju 2017. tokom I vikenda I dvizije u A grupi u Ankari (7 – 9. jul) sa Turskom, Brazilom i Belgijom. U okviru II vikenda, Srbija će igrati u D grupi u Sendaiju (14 – 16. jul) sa Brazilom, Japanom, i Tajlandom, a u okviru III vikenda (21 - 23. jul) u G grupi u Hong Kongu sa Rusijom, Japanom i Kinom.

Kategorija: FIVB Grand Prix

Finalni turnir II divizije u Češkoj

XXV GRAN PRI 2017.

 

Svetska odbojkaška federacija, FIVB, saopštila je da će se Finalni turnir II divizije jubilarnog, XXV Gran Prija 2017. odigrati od 28. – 30. jula, a kandidati za organizaciju su Brno, Liberec i Ostrava. Pored Češke, domaćina, na Finalnom turniru će igrati i 3 najuspešnije selekcije posle 3 vikenda, odnosno 9 utakmica. U II diviziji Gran Prija 2017. igraće 12 reprezentacija: Argentina, Bugarska, Kanada, Češka, Nemačka, Kazahstan, Kenija, Koreja, Peru, Poljska, Portoriko i Hrvatska.