Амбасадор Јапана посетио ОСС


30.10.2018. 14:28


ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ СРБИЈЕ
Његова екселенција, Ђунићи Марујама, изванредни и опуномоћени амбасадор Јапана у Србији, посетио је данас Одбојкашки савез Србије. Уваженог госта су дочекали Зоран Гајић, председник ОСС и Иван Кнежевић, генерални секретар ОСС.

Галерија слика

БРОЈ СЛИКА: 11

Погледај
све слике »

У срдачном и пријатељском разговору Његова екселенција је честитала челницима ОСС на освајању титуле светског првака одбојкашица Србије у Јапану. Зоран Гајић и Иван Кнежевић су се захвалили амбасадору Јапана на честиткама и посебно нагласили гостољубивост на који су наишле сениорке Србије у Хофуу, који је био домаћин нашој репрезентацији током припрема пре почетка Светског првенства. Боравак у Хофуу је био од велике важности за коначан пласман сениорки Србије на Светском првенству, уз податак да ће Град Хофу бити домаћин женске и мушке сениорске репрезентације Србије пре почетка Олимпијских игара у Токију 2020.
Зоран Гајић, председник ОСС и Иван Кнежевић, генерални секретар ОСС, поклонили су Његовој екселенцији, амбасадору Марујами две одбојкашке лопте Микаса – једну са потписима свих чланова женске сениорске репрезетнације Србије и једну промотивну са логотипом Банке Поштанска штедионица, генералног спонзора ОСС.

АКТУЕЛНА ОБАВЕШТЕЊА

Распоред ТВ преноса одбојкашких утакмица

ДИРЕКТНИ ПРЕНОСИ ОДБОЈКАШКИХ УТАКМИЦА НА РТС, ТВ СПОРТ КЛУБ И ТВ АРЕНА СПОРТОдбојкашки савез Србије,...

06.12.2018. 14:12

Резултати уживо на сајту https://liga.ossrb.org/

СЕНИОРКЕ И СЕНИОРИ – БАНКА ПОШТАНСКА ШТЕДИОНИЦА СУПЕР ЛИГА, ПРВА ЛИГА И ПРВА Б ЛИГА Сви љубит...

02.10.2018. 13:49

Доступна апликација “ОСС Вести” за иОС и Андроид

ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ СРБИЈЕ Одбојкашки савез Србије обаавештава све љубитеље одбојке да могу да преузму...

26.02.2018. 11:38