Иван Миљковић на Форуму Лиге шампиона у Луксембургу


ЦЕВ – ФОРУМ ЛИГЕ ШАМПИОНА
Европска одбојкашка конфедерација, ЦЕВ, организовала је, у Европском конференцијском центру у Луксембургу, Форум Лиге шампиона под геслом „Напредак зависи од нас„ (Better is up to us), којим је председавао Александар Боричић, председник ЦЕВ, а Одбојкашки савез Србије је представљао Иван Миљковић, први потпредседник ОСС.
Форуму је присуствовало више од 90 представника клубова, националних лига, ФИВБ, националних федерација, медија, спонзора и партнера.
Учесници Форума су својим сугестијама указивали на могућност побољшања Лиге шампиона, пре свега по питању система такмичења, календара, спонзорисања, али и директних преноса утакмица у циљу промоције најпрестижнијег европског такмичења.
- Одржали смо једну врсту европске одбојкашке скупштине, како бисмо покушали да унапредимо најелитније европско клупско такмичење. Очекивали смо и позитивне и негативне критике и охрабривали смо учеснике да јавно изразе свој став. Наш циљ је да од овог такмичења направимо нешто веће – много веће од одбојкашког турнира, један догађај у којем ће сви желети да учествују, који ће правити глобалне одбојкашке асове и који ће изаћи изван одбојкашких оквира. – рекао је Александар Боричић и додао:
- Морамо заједнички да делујемо, као екипа “одбојке”, јер само заједно можемо да размишљамо о већим и бољим стварима.
ЦЕВ ће пажљиво обрадити резултате са Форума и потрудити се да у њима пронађе добитну формулу за даљи развој Лиге шампиона.


АКТУЕЛНА ОБАВЕШТЕЊА

Резултати уживо на сајту https://liga.ossrb.org/

СЕНИОРКЕ И СЕНИОРИ – БАНКА ПОШТАНСКА ШТЕДИОНИЦА СУПЕР ЛИГА, ПРВА ЛИГА И ПРВА Б ЛИГА Сви љубит...

02.10.2018. 13:49

Доступна апликација “ОСС Вести” за иОС и Андроид

ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ СРБИЈЕ Одбојкашки савез Србије обаавештава све љубитеље одбојке да могу да преузму...

26.02.2018. 11:38

Лајковац домаћин финала Купа Србије – одбојкаши од 16.00, одбојкашице од 19.00 часова (РТС 2)

СЕНИОРКЕ И СЕНИОРИ – ФИНАЛЕ КУПА СРБИЈЕ 2017/2018 Финале 52. Купа Србије 2017/2018 у конкурен...

14.02.2018. 12:43