Локомотива из Софије и Десетка из Ниша победници премијерног Купа Цара Константина


ОСС – ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ НИШАВСКОГ ОКРУГА
Први међународни одбојкашки турнир "Куп Цара Константина", у конкуренцији пионирки и кадета, одигран је у сали ОШ "Мирослав Антић" у Нишу, у организацији Одбојкашког савеза Нишавског округа и под покровитељством Града Ниша. На турниру је учествовало по 8 екипа а одигране су 32 утакмице.

Галерија слика

БРОЈ СЛИКА: 7

Погледај
све слике »

Првог дана такмичења, кадети Десетке из Ниша су у финалу савладали Лотус из Чачка са 2:0. Треће место је заузео Топличанин из Прокупља, четврто Атлос (Орестијада, Грчка), пето Књажевац, шесто Топличанин 97 из Прокупља, седмо Ниш, а осмо Пирот. Михајло Стојиљковић (Десетка, Ниш) проглашен је за најбољег играча турнира.
Иван Миљковић, први потпредседник ОСС, посетио је учеснике турнира другог дана такмичења, поздравио их и пожелео успех на турниру.
Пионирке Локомотиве из Софије су у финалу победиле Дубочицу из Лесковца са 2:0. Треће место је заузела Панда из Врања, четврто селекција Скопља из БЈР Македоније, пето Миленијум из Ниша, шесто Топличанин из Прокупља, седмо Десетка из Ниша, а осма Бор. Евелина Лазарова (Локомотива Софија) је проглашена за најбољу играчицу турнира.
Више информација можете погледати на: http://osno.org.rs/prvi-kup-cara-konstantina-zavrsen-pobedom-niske-desetke-i-lokomotive-iz-sofije

АКТУЕЛНА ОБАВЕШТЕЊА

Резултати уживо на сајту https://liga.ossrb.org/

СЕНИОРКЕ И СЕНИОРИ – БАНКА ПОШТАНСКА ШТЕДИОНИЦА СУПЕР ЛИГА, ПРВА ЛИГА И ПРВА Б ЛИГА Сви љубит...

02.10.2018. 13:49

Доступна апликација “ОСС Вести” за иОС и Андроид

ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ СРБИЈЕ Одбојкашки савез Србије обаавештава све љубитеље одбојке да могу да преузму...

26.02.2018. 11:38

Лајковац домаћин финала Купа Србије – одбојкаши од 16.00, одбојкашице од 19.00 часова (РТС 2)

СЕНИОРКЕ И СЕНИОРИ – ФИНАЛЕ КУПА СРБИЈЕ 2017/2018 Финале 52. Купа Србије 2017/2018 у конкурен...

14.02.2018. 12:43