Министри Удовичић и Кралев посетили штанд Одбојкашког савеза Србије


24.11.2018. 15:29


7. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ СПОРТА 2018. – “ПУТ УСПЕХА”
 
Делегација Министарства омладине и спорта Србије, коју је предводио Вања Удовичић, министар омладине и спорта у Влади Републике Србије и Красен Кралев, министар спорта Бугарске, посетили су данас штанд Одбојкашког савеза Србије на 7. Међународном сајму спорта – “Пут успеха”. Уважене госте су у хали 1 “Београдског сајма” дочекали Зоран Гајић, председник ОСС и Иван Кнежевић, генерални секретар ОСС.


Министри Удовичић и Кралев су се, заједно са домаћинима из ОСС, фотографисали са одбојкашицама ОК Стерија, ОК Ас из Батајнице, ОК Партизан и ОК Спас (2008. и млађе), које су играле утакмице у оквиру Мини лиге Одбојкашког савеза Београда.Изјава Зорана Гајића
Изложбени део Одбојкашког савеза Србије смештен је на штанду А 1 – 3, где посетиоци могу видети део из богате колекције медаља и пехара националних одбојкашких репрезентација, уз посебан осврт овогодишње сјајне резултате сениорских репрезентација Србије на Светским првенствима, када су одбојкашице освојиле злато на СП у Јапану, а одбојкаши заузели четврто место на СП у Италији и Бугарској.
Сутра (недеља, 25. новембар) ће се, на одбојкашком терену испред штанда ОСС, играти утакмице Мини лиге (девојчице и дечаци рођени 2008. и млађи) у организацији Одбојкашког савеза Београда.
Свечано затварање Сајма спорта на програму је сутра (недеља, 25. новембар) у 17.30 часова.
Програм 7. Међународног сајма спорта – “Србија земља спорта” можете погледати на линку: http://www.sajam.serbiansport.com/homeАКТУЕЛНА ОБАВЕШТЕЊА

Распоред ТВ преноса одбојкашких утакмица

ДИРЕКТНИ ПРЕНОСИ ОДБОЈКАШКИХ УТАКМИЦА НА РТС, ТВ СПОРТ КЛУБ И ТВ АРЕНА СПОРТОдбојкашки савез Србије,...

06.12.2018. 14:12

Резултати уживо на сајту https://liga.ossrb.org/

СЕНИОРКЕ И СЕНИОРИ – БАНКА ПОШТАНСКА ШТЕДИОНИЦА СУПЕР ЛИГА, ПРВА ЛИГА И ПРВА Б ЛИГА Сви љубит...

02.10.2018. 13:49

Доступна апликација “ОСС Вести” за иОС и Андроид

ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ СРБИЈЕ Одбојкашки савез Србије обаавештава све љубитеље одбојке да могу да преузму...

26.02.2018. 11:38