Одбојка спаја


26.12.2017. 13:22


Одбојка спаја акцијa

05. јул 2014. Акција "Одбојка спаја на трговима" у Београду на Тргу Николе Пашића

У оквиру акције “Одбојка спаја на трговима”, на Тргу Николе Пашића у Београду, вечерас је одиграна завршница турнира, на коме су играле кадеткиње и кадети из 8 клубова, а најбољи одбојкаши Србије су најуспешнијима уручили дресове репрезентације Србије, лопте и поклоне. На турниру су учествовали Обилић, 21.мај, СРК Пионир, Ресник, Црвена звезда, Баваниште, Железничар и Србијанка 014 из Ваљева.

 

03. јул 2014. Посета Дому ученика Школе за основно и средње образовање "Милан Петровић" у Новом Саду

Одбојкашки савез Србије и Компанија “Вип мобиле”, генерални спонзор ОСС, наставили су са акцијом друштвено одговорног понашања. Мушка сениорска репрезентација Србије и репрезентација САД, су у оквиру пројекта “Одбојка спаја” посетили Дом ученика Школе за основно и средње образовање (ШОСО) “Милан Петровић” за децу са посебним потребама у Новом Саду. У делегацији, коју је предводио Слободан Милошевић, генерални секретар ОСС, били су и Јан Хронек из Чешке, потпредседник ЦЕВ и супервизор ФИВБ, и међународне судије Тауфик Будаја из Туниса и Ебрахим Али Џафар из Бахреина.

 

26. јун 2014. Одбојкашки спектакл на Тргу слободе у Новом Саду у оквиру акције "Одбојка спаја на трговима"

На Тргу слободе у Новом Саду, вечерас је одиграно финале турнира, који су заједнички организовали ОК “Војводина НС Семе” и школе одбојке из Новог Сада. На турниру је учествовало осам екипа финалиста Првенства Новог Сада у конкуренцији пионирки и пионира. После ревијалне утакмице, најбољи одбојкаши Србије су младим одбојкашицама и одбојкашима уручили дресове репрезентације Србије, затим лопте, капе и поклоне припремљене у сарадњи са Компанијом “Вип мобиле”, генералним спонзором ОСС.

 

29. мај 2014. Незаборавно дружење око 1000 ученица и ученика ОШ "Душан Радовић" и штићеника Дома за незбринуту децу "Душко Радовић" у Нишу са најбољим одбојкашима Србије

Дружење препуно позитивне енергије, неазборавно, како за око 1000 основаца, тако и за репрезентивце, организовано је данас у ОШ “Душан Радовић” у Нишу, у оквиру пројекта “Одбојка спаја” Одбојкашког савеза Србије и Компаније “Вип мобиле”, генералног спонзора ОСС, у акцији друштвено одговорног понашања. Репрезентативнци су се дружили са основцима, али и штићеницима Дома за незбринуту децу “Душко Радовић” у Нишу, које су посетили у јануару.

 

2. јануар 2014. Посета Дому за децу и омладину "Душко Радовић" у Нишу

Одбојкашки савез Србије и компанија “Вип мобиле”, генерални спонзор ОСС, наставили су акцију друштвено одговорног понашања. Мушка сениорска репрезентације Србије посетила је данас Дом за децу и омладину “Душко Радовић у Нишу. Репрезентативци Србије су штићеницима Дома поклонили календаре ОСС за 2014, као и лопте и дресове.

 

26. децембар 2013. Компјутери на поклон Домовима за децу из Суботице, Сремчице и Сремске Каменице

На традиционалном Новогодишњем коктелу Одбојкашког савеза Србије, Бранка Летица, директор маркетиншких и корпоративних комуникација компаније “Вип мобиле”, предала је компјутере на поклон представницима дечјих установа из Сремчице, Сремске Каменице и Суботице.

 

8. август 2013. Посета Дому за децу и омладину ометену у развоју "Сремчица"

Одбојкашки савез Србије и компанија “Вип мобиле”, генерални спонзор ОСС, наставили су са акцијом друштвено одговорног понашања. Јединствено и непоновљиво дружење огранизовано је у Дому за децу и омладину ометену у развоју “Сремчица”, где су одбојкашице Србије, САД и Алжира провеле више од два часа. Уз игру и музику, играње одбојке и размену поклона, штићеници Дома и одбојкашице са три континента приредили су заједно незабораван догађај за све присутне.

 

6. јул 2013. Посета "Дечјем селу" у Сремској Каменици

На дан прве утакмице Светске лиге између Србије и Италије, сви репрезентативци две врхунске одбојкашке екипе, у оквиру пројекта „Одбојка спаја“ Одбојкашког савеза Србије и компаније „Вип мобиле“ генералног спонзора ОСС, посетиле су „Дечје село" у Сремској Каменици и наишле на топао дочек штићеника ове надалеко познате установе, кроз коју је од оснивања 1975. године прошло више од 1000 деце. Након много узбуђења, сликања са одбојкашима у дресовима које су добили на поклон и са новим лоптама, штићеници „Дечјег села“ су у СПЦ „Војводина“ бодрили своје љубимце и срчано навијали за њих.

 

21. јун 2013. Посета Дому за децу ометену у развоју "Колевка" у Суботици

Одбојкашки савез Србије и компанија “Вип мобиле”, генерални спонзор ОСС, наставили су са акцијом друштвено одговорног понашања и пројектом “Одбојка спаја”. Комплетна женска сениорска репрезентација Србије, представници репрезентација Израела и Немачке, затим сви званичници ЦЕВ на турниру у Суботици: Бану Џан Шурман из Лихтенштајна, потпредседник ЦЕВ и супервизор ЦЕВ, и судије: Дениз Демир из Турске, Роберто Борис из Италије, Јасмин Хусејновић из Босне и Херцеговине, Емануил Георгијадис из Грчке и Анђелко Поповић из Србије, посетили су Дом за децу ометену у развоју “Колевка” у Суботици.

 

27. јун 2012. Посета Школи за основно и средње образовање "Милан Петровић" за децу ометену у развоју

У врло емотивном, готово двочасовном дружењу, чланови хора школе Исон изазвали су праве овације одобојкаша Србије и Кубе, као и представника Русије и ФИВБ, Стефаноса Василијадиса из Грчке, супервизора Светске одбојкашке федерације на турниру Светске лиге у Новом Саду.

 

14. јун 2012. Посета Дому за децу без родитељског старања "Моша Пијаде" у Београду

У Дому за децу без родитељског старања “Моша Пијаде”, у Устаничкој 19 у Београду, одбојкашице Србије, Аргентине, Кубе и Турске су довршиле и свечано отвориле одбојкашки терен изграђен средствима за унапређење спортског простора који су обезбедили Одбојкашки савез Србије и компанија “Вип мобиле”, генерални спонзор ОСС, у оквиру акције друштвено одговорног понашања.

 

2. јун 2012. Ревијални меч између Клуба седеће одбојке "Суботица" и сениорки Србије, Румуније и Шпаније

Одбојкашки савез Србије и Компанија “Вип мобиле”, генерални спонзор ОСС, наставили су са акцијом друштвено одговорног понашања. У дворани "Дудова шума" у Суботици одигран је ревијални меч између Клуба седеће одбојке “Суботица” и сениорки Србије, Румуније и Шпаније. Ревијалној утакмици су присуствовали Дарко Ђуришковић, координатор националних репрезентација ОСС, Тихомир Мандић, представник Компаније “Вип мобиле” у Суботици, генералног спонзора ОСС, Зоран Олајић, директор Организационог комитета ЕЛ у Суботици, представници репрезентација Румуније, Шпаније и Мађарске, Габријел Лотан, супервизор ЦЕВ на турниру А групе Европске лиге 2012. и судијски делегат Међународног параолимпијског комитета на Параолимпијским играма 2012. у Лондону, затим Јоргос Јоргулеос из Грчке, представник судија делегиран за турнир у Суботици, као и бројни представници медија.

 

 

АКТУЕЛНА ОБАВЕШТЕЊА

Распоред ТВ преноса одбојкашких утакмица

ДИРЕКТНИ ПРЕНОСИ ОДБОЈКАШКИХ УТАКМИЦА НА РТС, ТВ СПОРТ КЛУБ И ТВ АРЕНА СПОРТОдбојкашки савез Србије,...

13.12.2018. 14:12

Резултати уживо на сајту https://liga.ossrb.org/

СЕНИОРКЕ И СЕНИОРИ – БАНКА ПОШТАНСКА ШТЕДИОНИЦА СУПЕР ЛИГА, ПРВА ЛИГА И ПРВА Б ЛИГА Сви љубит...

02.10.2018. 13:49

Доступна апликација “ОСС Вести” за иОС и Андроид

ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ СРБИЈЕ Одбојкашки савез Србије обаавештава све љубитеље одбојке да могу да преузму...

26.02.2018. 11:38