Вања Удовичић и Давор Штефанек отворили Сајам спорта – у суботу и недељу мечеви Мини лиге


23.11.2018. 16:47


7. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ СПОРТА 2018. – “ПУТ УСПЕХА”
 
Вања Удовичић, министар омладине и спорта у Влади Републике Србије и Давор Штефанек, председник Спортског савеза Србије, свечано су данас отворили, у хали 1 “Београдског сајма”, 7. Међународни сајам спорта – “Пут успеха”, у организацији Спортског савеза Србије, под покровитељством Министарства омладине и спорта Србије.Иван Кнежевић, генерални секретар ОСС, и Ђула Мeштер, потпредседник ОСС, представљали су Одбојкашки савез Србије на церемонији отварања. Свечаности су присуствовали и олимпијски победници из Сиднеја, Владимир Батез, покрајински секретар за спорт и омладину и Слободан Бошкан, спортски директор Војводине НС семе из Новог Сада.
Изложбени део Одбојкашког савеза Србије смештен је на штанду А 1 – 3, где посетиоци могу видети део из богате колекције медаља и пехара националних одбојкашких репрезентација, уз посебан осврт овогодишње сјајне резултате сениорских репрезентација Србије на Светским првенствима, када су одбојкашице освојиле злато на СП у Јапану, а одбојкаши заузели четврто место на СП у Италији и Бугарској.
У суботу и недељу, 24. и 25. новембра, на одбојкашком терену испред штанда ОСС, играће се утакмице Мини лиге (девојчице и дечаци рођени 2008. и млађи) у организацији Одбојкашког савеза Београда.
Свечано затварање Сајма спорта на програму је у недељу, 25. новембра у 17.30 часова.
Програм 7. Међународног сајма спорта – “Србија земља спорта” можете погледати на линку: http://www.sajam.serbiansport.com/home


АКТУЕЛНА ОБАВЕШТЕЊА

Распоред ТВ преноса одбојкашких утакмица

ДИРЕКТНИ ПРЕНОСИ ОДБОЈКАШКИХ УТАКМИЦА НА РТС, ТВ СПОРТ КЛУБ И ТВ АРЕНА СПОРТОдбојкашки савез Србије,...

06.12.2018. 14:12

Резултати уживо на сајту https://liga.ossrb.org/

СЕНИОРКЕ И СЕНИОРИ – БАНКА ПОШТАНСКА ШТЕДИОНИЦА СУПЕР ЛИГА, ПРВА ЛИГА И ПРВА Б ЛИГА Сви љубит...

02.10.2018. 13:49

Доступна апликација “ОСС Вести” за иОС и Андроид

ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ СРБИЈЕ Одбојкашки савез Србије обаавештава све љубитеље одбојке да могу да преузму...

26.02.2018. 11:38