Зоран Гајић и Иван Кнежевић посетили Одбојкашку федерацију Русије – у припреми Протокол о сарадњи


30.01.2018. 15:07


ОСС – ОДБОЈКАШКА ФЕДЕРАЦИЈА РУСИЈЕ
Зоран Гајић, председник ОСС, и Иван Кнежевић, генерални секретар ОСС, посетили су данас у Москви Одбојкашку федерацију Русије. Челнике ОСС дочекали су Станислав Владимирович Шевченко, председник ОФР, и Александар Михајлович Јаременко, генерални секретар ОФР.

 
 


У срдачном разговору водећих људи два Савеза разговарано је о могућности одигравања пријатељске утакмице женских сениорских репрезентација Србије и Русије у септембру у Бањалуци, у Републици Српској, у оквиру припрема за Светско првенство у Јапану.
Договорен је почетак рада на реализацији Протокола о сарадњи Одбојкашког савеза Србије и Одбојкашке федерације Русије, који ће бити потписан у Београду.
Председници и генерални секретари два Савеза разговарали су и о будућој сарадњи, уз констатацију да имају много заједничких интереса.

Николај Платонович Патрушев, председник Надзорног одбора Одбојкашке федерације Русије, и Зоран Гајић, председник ОСС, разговарали су у Санкт Петербругу о успостављању сарадње Одбојкашке федерације Русије и Одбојкашког савеза Србије.
Зоран Гајић је том приликом позвао одбојкаше Новосибирска, као и остале учеснике турнира на традиционални „Мајски турнир“ у Београду, као и остале турнире млађих категорија који се организују у Србији.

АКТУЕЛНА ОБАВЕШТЕЊА

Резултати уживо на сајту https://liga.ossrb.org/

СЕНИОРКЕ И СЕНИОРИ – БАНКА ПОШТАНСКА ШТЕДИОНИЦА СУПЕР ЛИГА, ПРВА ЛИГА И ПРВА Б ЛИГА Сви љубит...

02.10.2018. 13:49

Доступна апликација “ОСС Вести” за иОС и Андроид

ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ СРБИЈЕ Одбојкашки савез Србије обаавештава све љубитеље одбојке да могу да преузму...

26.02.2018. 11:38

Лајковац домаћин финала Купа Србије – одбојкаши од 16.00, одбојкашице од 19.00 часова (РТС 2)

СЕНИОРКЕ И СЕНИОРИ – ФИНАЛЕ КУПА СРБИЈЕ 2017/2018 Финале 52. Купа Србије 2017/2018 у конкурен...

14.02.2018. 12:43