Kategorija: OSS

Održana sednica Izvršnog odbora OSS

ODBOJKAŠKI SAVEZ SRBIJE

 

Juče je u Staroj Pazovi održana redovna sednica Izvršnog odbora Odbojkaškog saveza Srbije, kojom je predsedavao Zoran Gajić, predsednik OSS. Na sastanku je razgovarano o aktuelnoj situaciji, kao i o predstojećim obavezama. Razmatran je sistem takmičenja za novu sezonu u beach – volley, a takođe i tehnički aspekti organizacije kvalifikacionih turnira, za Evropsko prvenstvo u konkurenciji pionirki, i za Svetsko prvenstvo u konkurenciji juniora. Članovi Izvršnog odbora OSS potvrdili su suštinski predlog Ugovora za trenere ženske i muške seniorske reprezentacije Srbije, Zorana Terzića i Nikolu Grbića, do Olimpijskih igara 2020.

Kategorija: OSS

Mladen Maran novi predsednik OSB

OSS – ODBOJKAŠKI SAVEZ BEOGRADA

 

Mladen Maran, profesor fizičkog vaspitanja, direktor OK „Volleyland“, izabran je za novog predsednika Odbojkaškog saveza Beograda, na vanrednoj izbornoj Skupštini OSB, održanoj juče u hotelu „Belgrade City“. Za Marana je glasalo 36 od 38 delegata (1 uzdržan, 1 nije glasao). Mr Dragoljub Milošević, dosadašnji predsednik, izabran je za počasnog predsednika OSB.

Kategorija: OSS

Pokrenuta inicijativa za formiranje Komisije za beach – volley UOTS

OSS – UOTS

 

U prostorijama Odbojkaškog saveza Srbije danas je održan sastanak povodom inicijative za formiranje Komisije za beach – volley UOTS. Predlog je potekao od članova UOTS, trenera u beach – volley: Marije Bučevac, Nenada Tatića i Marka Stojanovića, koji su razgovarali sa dr Bogdanom Sretenovićem, predsednikom UOTS. Do sada, u okviru UOTS, radi 20 trenera u beach – volley, a želja je da se organizacijom seminara i edukacijom taj broj uveća, o čemu će konačnu odluku doneti predsedništvo UOTS.

Kategorija: OSS

Ambasador Japana priredio prijem za predsednika i generalnog sekretara OSS

ODBOJKAŠKI SAVEZ SRBIJE

 

Njegova ekselencija, Đuići Takahara, ambasador Japana u Srbiji, priredio je prijem i večeru za Zorana Gajića, predsednika OSS i Ivana Kneževića, generalnog sekretara OSS. Prijemu je prisustvovala Jukina Gonda, drugi sekretar ambasade Japana u Srbiji.

Kategorija: OSS

Usvojene promene Statuta OSS – Đula Mešter i prof. dr Veroljub Dugalić potpredsednici OSS

ODBOJKAŠKI SAVEZ SRBIJE

 

Zoran Gajić, predsednik OSS, predsedavao je redovnom sednicom Skupštine Odbojkaškog saveza Srbije, koja je danas održana u beogradskom hotelu „M“. U radu je učestvovalo 40 od 50 delegata, a u radnom predsedništvu su pored Gajića bili Goran Gradinski, predsednik UOSS i Rodoljub Milić, delegat Raško – Rasinskog okruga.