Kategorija: OSS

Raspisan Konkurs za organizaciju Finlanog turnira juniora

JUNIORI – PRVENSTVO SRBIJE 2017.

 

Takmičarska komisija OSS raspisala je Konkurs za organizaciju Finalnog turnira prvenstva Srbije 2017. u konkurenciji juniora. Turnir će se odigrati 28 – 30. aprila, a učešće je obezbedilo 12 ekipa: Crvena zvezda, Partizan, Vojvodina NS Seme iz Novog Sada, Bečej, Spartak iz Ljiga, VGSK iz Velikog Gradišta, Radnički iz Kragujevca, Ribnica iz Kraljeva, Užice, Niš, Mladost iz Vranja i Sombor. Zaintersovani za organizaciju Finalnog turnira ponude moraju dostaviti najkasnije do 17. aprila do 14.00 časova.

Kategorija: OSS

Poziv trenerima da učestvuju u pripremama pionirskih reprezentacija Srbije u okviru akcije OSS "edukacija trenera"

ODBOJKAŠKI SAVEZ SRBIJE - EDUKACIJA TRENERA

Odbojkaški savez Srbije poziva sve zainteresovane trenere koji žele da učestvuju u pripremama muške i ženske pionirske reprezentacije Srbije kao posmatrači i volonteri da nam pošalju svoje prijave. Pripreme obe reprezentacije trajaće u periodu od 3. do 13. aprila 2017. godine, a mesto održavanja biće naknadno određeno, o čemu ćete biti obavešteni preko našeg sajta. Podsetimo, radi edukacije i usavršavanja, treneri iz Regionalnih odbojkaških centara, odnosno Udruženja, učestvuju kao posmatrači i volonteri na pripremama nacionalnih reprezentacija u okviru akcije OSS "edukacija trenera".

Kategorija: OSS

Izvršni odbor OSS imenovao Željka Šćepanovića za prvog trenera pionirki Srbije

ODBOJKAŠKI SAVEZ SRBIJE

 

Izvršni odbor OSS doneo je odluku o imenovanju Željka Šćepanovića, trenera OK “Volley Trend”, za prvog trenera ženske pionirske reprezentacije. Istovremeno, IO OSS se zahvalio Ivanu Steljiću, dosadašnjem treneru pionirki na zalaganju, radu i ostvarenim rezultatima. Željko Šćepanović je bio prvi trener pionirki Srbije 2012. i 2013, kada su pionirke osvojile dve srebrne medalje na Balkanskom prvenstvu. Aleksandar Kočoski je kao prvi trener pionirki osvojio bronzanu medalju 2014, a Ivan Steljić je sa pionirkama Srbije osvojio srebrne medalje 2015. i 2016.

Kategorija: OSS

OSS i „Turkish Airlines“ partneri u narednih godinu dana

ODBOJKAŠKI SAVEZ SRBIJE

 

Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, i Mehmet Alagoz, generalni direktor komapnije „Turkish Airlines“ u Srbiji, potpisali su danas jednogodišnji Ugovor o saradnji između Odbojkaškog saveza Srbije i kompanije „Turkish Airlines“. Ugovor je potpisan u prostorijama Odbojkaškog saveza Srbije.

Kategorija: OSS

Zoran Terzić i Nikola Grbić potpisali ugovore sa OSS do 2020.

ODBOJKAŠKI SAVEZ SRBIJE

 

Zoran Terzić i Nikola Grbić, prvi treneri ženske i muške seniorske reprezentacije Srbije, potpisali su danas ugovore o saradnji sa Odbojkaškim savezom Srbije. Terzić i Grbić su ugovore potpisali do 2020, odnosno do završetka Olimpijskih igara u Tokiju.