Kategorija: OSS

Za titulu prvaka Srbije boriće se juniori Partizana i Spartaka iz Ljiga – za bronzu Vojvodina NS Seme i Crvena zvezda

JUNIORI – PRVENSTVO SRBIJE 2017.

U Kraljevu će sutra (četvrtak, 25. maj), u finalu Finalnog turnira prvenstva Srbije 2017. u konkurenciji juniora, igrati Partizan – Spartak iz Ljiga od 13.00 časova, dok će se u meču za treće mesto, od 11.00 časova, sastati Vojvodina NS Seme (Novi Sad) – Crvena zvezda.

Kategorija: OSS

Partizan i Crvena zvezda u polufinalu u konkurenciji juniora

JUNIORI – PRVENSTVO SRBIJE 2017.

Finalni turnir prvenstva Srbije 2017. u konkurenciji juniora počeo je danas (utorak, 23. maj) u Kraljevu i Mataruškoj Banji, u organizaciji OK Ribnica iz Kraljeva. Posle dva odigrana kola plasman u polufinale izborili su Partizan u V grupi i Crvena zvezda u G grupi u Mataruškoj Banji. Za preostala dva mesta najozbiljnjiji kandidati su Ribnica iz Kraljeva i Spartak iz Ljiga u A grupi i Vojvodina NS Seme iz Novog Sada u B grupi, u Kraljevu.

Kategorija: OSS

Međuokružni odbojkaški savez Raško – Rasinskog okruga domaćin Finalnog turnira kadeta

KADETI – PRVENSTVO SRBIJE 2017.

Finalni turnir prvenstva Srbije 2017. u konkurenciji kadeta odigraće se 26 – 28. maja u Kraljevu i Mataruškoj Banji, a tehnički organizator je Međuokružni odbojkaški savez Raško – Rasinskog okruga. Utakmice će se igrati u novoj Hali sportova u Kraljevu i dvorani “Okanik” u Mataruškoj Banji, a 12 ekipa biće podeljeno u 4 grupe.

Kategorija: OSS

OK Vojvodina NS Seme dobitnik „Majske nagrade“ Sportskog saveza Srbije

SPORTSKI SAVEZ SRBIJE – „MAJSKE NAGRADE 2017.“

 

Odbojkaški klub Vojvodina NS Seme iz Novog Sada dobitnik je „Majske nagrade 2017.“ Sportskog saveza Srbije u kategoriji sportskih organizacija. Nagradu je primio Vladimir Šiška, potpredsednik Upravnog odbora OK Vojvodina NS Seme, na svečanoj ceremoniji održanoj u Domu Narodne Skupštine Srbije.