Kategorija: OSS

Radoslav Milić izabran za predsednika Skupštine OSS

SKUPŠTINA OSS

 

U beogradskom hotelu „Kraun plaza“ danas (četvrtak, 22. jun) je održana redovna sednica Skupštine Odbojkaškog saveza Srbije, na kojoj je Radoslav Milić, direktor OK Novi Pazar, izabran za predsednika Skupštine OSS. Zoran Gajić, predsednik OSS, otvorio je zasedanje Skupštine uz verifikaciju 37 od 50 delegata sa pravom glasa. Rukovođenje sednicom potom je preuzelo radno predsedništvo, u kojem su bili Radoslav Milić, Zlatko Petrović i Miodrag Rajković.

Kategorija: OSS

Predstavnici kompanije Huavei posetili OSS

ODBOJKAŠKI SAVEZ SRBIJE – KOMPANIJA “HUAVEI”

 

Džeki Zao, regionalni direktor kompanije Huavei, i Duško Rokvić, direktor prodaje kompanije Huavei, posetili su danas Odbojkaški savez Srbije. Uvažene goste su dočekali Zoran Gajić, predsednik OSS, Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, Ivan Miljković, prvi potpredsednik OSS, i Zoran Avramović, direktor agencije „Crvena zvezda marketing“, zvanične marketing agencije OSS.

Kategorija: OSS

Na Skupštini UOTS usvojen novi Statut

UDRUŽENJE ODBOJKAŠKIH TRENERA SRBIJE

 

U banket Sali restorana „Stari bunar“ u Beogradu održana je Skupština Udruženja odbojkaških trenera Srbije, kojom je predsedavao dr Bogdan Sretenović, predsednik UOTS, član IO OSS i sportski direktor OSS sa posebnim zaduženjima za mušku pionirsku, kadetsku i juniorsku reprezentaciju Srbije, a prisustvovao je Zoran Gajić, predsednik OSS.

Kategorija: OSS

U četvrtak redovna Skupština OSS

ODBOJKAŠKI SAVEZ SRBIJE

 

Redovna sednica Skupštine Odbojkaškog saveza Srbije održaće se sutra (četvrtak, 22. jun) u 14.00 časova u beogradskom hotelu „Kraun plaza“. Na sednici će biti izabran predsednik Skupštine OSS, a biće razmatran i izveštaj o radu za 2016, plan rada za 2017, finansijski izveštaj za 2016, kao i plan za 2017.