Kategorija: OSS

Vanja Udovičić otvorio Sajam sporta – u subotu i nedelju mečevi Mini lige

6. MEĐUNARODNI SAJAM SPORTA 2017. – “SRBIJA ZEMLJA SPORTA”

 

Sportski savez Srbije, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Srbije, organizator je 6. Međunarodnog sajma sporta – “Srbija zemlja sporta”, koji će se održati u hali 1 “Beogradskog sajma” od 24 – 26. novembra. Vanja Udovičić, ministar omladine i sporta Srbije, svečano je otvorio Sajam sporta, a otvaranju su prisustvovali Zoran Gajić, predsednik OSS, Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, i Ivan Miljković, prvi potpredsednik OSS.

Kategorija: OSS

OSS na štandu A 1 – 3 – u defileu pionirke i pioniri “Imleka” i “Rode” – u subotu i nedelju mečevi Mini lige

6. MEĐUNARODNI SAJAM SPORTA 2017. – “SRBIJA ZEMLJA SPORTA”

 

Sportski savez Srbije, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Srbije, organizuje 6. Međunarodni sajam sporta – “Srbija zemlja sporta”, koji će se održati u hali 1 “Beogradskog sajma” od 24 – 26. novembra. Tokom svečanog defilea učesnika Sajma sporta, Odbojkaški savez Srbije će predstavljati pionirke OK Imlek i pioniri OK Roda.

Kategorija: OSS

Predsednik i generalni sekretar OSS posetili Valjevo i razgovarali sa predstavnicima klubova i zamenikom gradonačelnika

OSS - OOSV

 

Zoran Gajić, predsednik OSS i Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, posetili su u četvrtak Valjevo i razgovarali sa predstavnicima klubova Okružnog odbojkaškog saveza Valjeva. U Valjevu su ih dočekali predstavnici OOSV, Zoran Obrenović, predsednik Okružnog odbojkaškog saveza Valjeva, Đorđe Kulinčević, komesar OOSV, i Đorđe Petrović, organizator OOSV.

Kategorija: OSS

Sedmo mesto za Srbiju u sedećoj odbojci na EP u Poreču

SEDEĆA ODBOJKA – EP 2017.

 

Muška reprezentacija Srbije u sedećoj odbojci zauzela je 7. mesto na Evropskom prvenstvu u Poreču. Srbija je danas, u utakmici za 7. mesto, savladala Poljsku sa 3:1 (21:25, 25:22, 25:18, 25:17). Kompletne rezultate sa EP možete pogledati na: https://eurosittingvolley.com/results/, a snimke na: https://www.youtube.com/watch?v=M4eporFSKVA Dodatne informacije o sedećoj odbojci možete pronaći na: https://ssoisrbije.wordpress.com/