Kategorija: OSS

Iskra iz Bugojna pobednik “Kupa Kikinde” u sedećoj odbojci – Vasa Mijić otvorio turnir

SEDEĆA ODBOJKA – “KUP KIKINDE 2017.”

 

Proteklog vikenda u dvorani SRC "Jezero" u Kikindi, održan je 8. Međunarodni turnir u sedećoj odbojci “Kup Kikinde 2017”. Vasa Mijić, proslavljeni odbojkaški reprezentativac i osvajač zlatne medalje na OI 2000. u Sidneju, svečano je otvorio turnir. Prvo mesto osvojila je Iskra iz Bugojna, druga je bila Banjaluka, treća Njiređhaza, a četvrti OKI Feniks iz Kikinde, organizator turnira.

Kategorija: OSS

Delagacija OSS posetila NAVAK u Subotištu

OSS – NAVAK – NACIONALNA VOZAČKA AKADEMIJA

 

Delegacija Odbojkaškog Saveza Srbije, koju je predvodio Zoran Gajić, predsednik OSS posetila je danas NAVAK – Nacionalnu vozačku akademiju u Subotištu. U delegaciji OSS su bili Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, Milena Rašić, kapiten seniorki Srbije, Maksim Buculjević, tehničar seniora Srbije i Dražen Luburić, korektor seniora Srbije. Goste su dočekali Mirko Alvirović, direktor NAVAK i Nenad Žikić, trener za bezbednu vožnju centra NAVAK.

Kategorija: OSS

Kompanija “Auto Čačak” sponzor OSS u naredne dve godine – Ugovor potpisali Zoran Gajić i Milenko Kostić

ODBOJKAŠKI SAVEZ SRBIJE – “AUTO ČAČAK”

 

U prostorijama kompanije “Auto Čačak” na Novom Beogradu, danas je svečano potpisan Ugovor o saradnji između kompanije “Auto Čačak” i Odbojkaškog Saveza Srbije. Ugovor su potpisali Milenko Kostić, osnivač i vlasnik “Auto Čačka” i Zoran Gajić, predsednik OSS.

Kategorija: OSS

Otvoren odbojkaški teren u Ubu – Darko Glišić uručio zahvalnice Ivanu Kneževiću i Ivanu Miljkoviću

OSS – FIVB

 

Montažni odbojkaški teren, koji je donirala Svetska odbojkaška federacija (FIVB) Odbojkaškom savezu Srbije u okviru „FIVB Projekta donacije terena Konor (Connor), postavljen je u dvorištu osnovne škole „Milan Munjas“ u Ubu. Teren, koji je OSS donirao opštini Ub, svečano su otvorili Darko Glišić, predsednik opštine Ub, Ivan Knežević, generalni sekretar OSS i Ivan Miljković, prvi potpredsednik OSS.

Kategorija: OSS

Gajić i Knežević otvorili kancelariju MOS Leskovac

KADETI – BALKANSKO PRVENSTVO 2017.

 

Zoran Gajić predsednik OSS i Ivan Knežević generalni sekterat OSS, posetili su grad Leskovac u kome se ovih dana održava Balkansko prvenstvo za kadete. Tim povodom delegacija OSS u kojoj je bio i Igor Miljković generalni sekretar OSB, je svečano otvorila kancelariju Međuokružnog odbojkaškog Saveza u Leskovcu a upriličen je i prijem kod dr Gorana Cvetanovića gradonačelnika grada Leskovca.