“Blic“ novi medijski sponzor Odbojkaškog Saveza Srbije

ODBOJKAŠKI SAVEZ SRBIJE - BLIC

 


Dnevne novine “Blic” i Odbojaški Savez Srbije potpisali su danas ugovor o medijskom sponzorstvu. Tim povodom redakciju “Blica” posetili su Zoran Gajić, predsednika OSS, Ivan Miljković, prvi potpredsednik OSS, Ivan Knežević, generalni sekretar OSS i Zoran Avramović, direktor za marketing.

 

 

 

 

 

 

Ispred “Blica” ugovor je potpisala direktor Jelena Drakulić-Petrović a ispred OSS paragraf na ugovor stavio je Zoran Gajić.

- Ponosna sam što smo potpisali pokroviteljski ugovor sa Odbojkaškim savezom Srbije jer je odbojka jedan od naših najtrofejnijih sportova. Veliki broj dece se odlučuje za odbojku, pa je naša kuća usredsređena da pomogne Savezu kako bi se ovaj sport popularizovao u što većoj meri i uložićemo maksimalne napore kako bismo ostvarili zajednički cilj - rekla je Jelena Drakulić-Petrović.

Prvi čovek srpske odbojkaške kuće istakao je zadovoljstvo zbog saradnje.

- U ime svih odbojkaša naše zemlje mogu da istaknem da smo veoma srećni jer smo ozvaničili saradnju sa “Blicom”. Najposećeniji ste portal u Srbiji i saradnja sa vama nam veoma znači zbog promocije odbojke u našoj zemlji - poručuje Gajić.

Predsednik OSS se potom osvrnuo na takmičenja koja očekuju našu mušku i žensku selekciju.

- Krajem avgusta naši odbojkaši igraće na Evropskom šampionatu u Poljskoj, a ukoliko ih posluži zdravlje i najveći dometi su mogući. Naše devojke su superiorno obezbedile plasman na završni turnir Gran prija, koji će se od 2. do 6. avgusta održati u kineskom Nanđingu. Cilj Saveza je da im obezbedimo najbolje uslove za rad, a primetio sam da su devojke rešene da osvoje neku od medalja - poručuje Gajić.

 

 

 

Fotografije: Petar Marković, Blic

 

 

Ivan Miljković smatra da su “Blic” i Odbojkaški savez pravi tandem.

- U “Blicu” smo našli savršenog partnera i verujem da će vaša kuća u narednih godinu dana pomoći popularizaciji odbojke kod devojčica i dečaka. Nadam se uspešnoj saradnji i očekujem njen nastavak - kaže Miljković.