OSS i „Turkish Airlines“ partneri u narednih godinu dana

ODBOJKAŠKI SAVEZ SRBIJE

 

Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, i Mehmet Alagoz, generalni direktor komapnije „Turkish Airlines“ u Srbiji, potpisali su danas jednogodišnji Ugovor o saradnji između Odbojkaškog saveza Srbije i kompanije „Turkish Airlines“. Ugovor je potpisan u prostorijama Odbojkaškog saveza Srbije.

 

 

 

 

„Turkish Airlines“ je jedna od najboljih svetskih avio kompanija, šest godina uzastopno najbolja avio kompanija u Evropi.

- Izuzetna nam je čast što ćemo sarađivati sa Odbojkaškim savezom Srbije. Poznati su nam sjajni rezultati Srbije u mnogim sportovima, pa tako i u odbojci. Veliko zadovoljstvo nam pričinjava činjenica da će srpske odbojkašice i odbojkaši leteti avionima „Turkish Airlines“ u jednu od 120 zemalja, odnosno na više od 290 destinacija širom sveta. – naglasio je Mehmet Alagoz.

- Potpisivanjem Ugovora o saradnji sa kompanijom „Turkish Airlines“, jednom od najboljih na svetu, Odbojkaški savez Srbije potvrđuje svoju reputaciju saradnje najboljih sa najboljima. Odbojkašice i odbojkaši Srbije će ove godine, pored destinacija u Evropi, u okviru Gran Prija i Svetske lige leteti u Tursku, Japan, Hong Kong, Iran, Argentinu, juniorke će igrati u Meksiku i verujem da će zahvaljujući ovoj saradnji imati pun komfor na putu ka novim medaljama. – istakao je Ivan Knežević.

Više informacija o kompaniji „Turkish Airlines“ možete pronaći na linku: http://www.turkishairlines.com, dok najnovije vesti iz Odbojkaškog saveza Srbije možete pogledati na: http://www.ossrb.org/sve-vesti/news