Porodice Jovanović, Stojanović i Božović dobile ključeve kuća u Ubu

OSS – „POMOĆ SRBIJI U POPLAVAMA 2014“

 

Porodice Jovanović, Stojanović i Božović dobile su danas ključeve kuća u Ubu, koje su izgrađene donacijama i sredstvima Svetske odbojkaške federacije (FIVB), Evropske odbojkaške konfederacije (CEV) i Odbojkaškog saveza Srbije. Aleksandar Boričić, predsednik CEV i drugi potpredsednik FIVB, Darko Glišić, predsednik opštine Ub, i Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, svečano su predali ključeve kuća i otkrili ploče sa imenima donatora. Svečanosti su prisustvovali Predrag Peruničić, državni sekretar Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, Dane Korica, savetnik predsednika Sportskog saveza Srbije, Aleksandar Jovanović Džajić, zamenik predsednika opštine Ub, Ivan Luković, generalni direktor „Iva Invest“, preduzeća koje je izgradilo kuće, kao i delegacija Odbojkaškog saveza Srbije u kojoj su bili Zoran Avramović, direktor marketinga OSS, Dragutin Ćuk, tehnički direktor OSS, i Dušan Keser, direktor takmičenja OSS.

 

 

 

 

 

 

 

IZJAVA DARKA GLIŠIĆA

 

 

IZJAVA ALEKSANDRA BORIČIĆA

 

 

IZJAVA PREDRAGA PERUNIČIĆA

 

 

IZJAVA IVANA KNEŽEVIĆA

 

 

 

 

 

Tanja Božović, samohrana majka četvoro dece useliće se u kuću koju je donirala Evropska odbojkaška konfederacija, CEV.

 

 

 

 

U kuću koja je donacija Svetske odbojkaške federacije, FVIB, useliće se porodica Lazara Jovanovića, koji je staratelj porodice u kojoj su još njegova tri brata i sestra.

 

 

 

 

Vladimir Stojanović, samohrani otac, će se zajedno sa dve ćerke i sinom useliti u kuću koju je donirao Odbojkaški savez Srbije.
Odbojkaški savez Srbije je 2014. pokrenuo projekat izgradnje kuća za porodice nastradale u poplavama 2014. u saradnji sa Kancelarijom za pomoć i obnovu popljavljenih područja Republike Srbije.