Radoslav Milić i Ivan Bunardžić predali u Kraljevu lopte predstavnicima 28 klubova

OSS – PODELA LOPTI KLUBOVIMA PRVIH I DRUGIH LIGA

 

U okviru akcije Odbojkaškog saveza Srbije, klubovima Prve, Prve B i Drugih liga danas su u svečanoj sali Gradske uprave u Kraljevu podeljene lopte predstavnicima 28 klubova Prve, Prve B i Druge lige Zapad. Lopte su podelili Radoslav Milić, predsednik Skupštine OSS i Ivan Bunardžić, član Gradskog veća Kraljeva zadužen za sport.

 

 

 

 

Svečanosti je prisustvovao Gordan Vilimanović, predsednik Međuokružnog odbojkaškog saveza Raško – Rasinskog okruga, Nenad Sušić, generalni sekretar MOOSRRO, i Igor Miljković, generalni sekretar OSB.

 

 

 

 

IZJAVA RADOSLAVA MILIĆA

 

U Kraljevu je po 5 Mikasa lopti dobilo 28 klubova Prve, Prve B i Druge lige Zapad: Gimnazijalac iz Kraljeva, Jedinstvo iz Užica, Takovo Zvezda Helios iz Gornjeg Milanovca, Napredak 037 iz Kruševca, Borac iz Čačka, Zlatibor iz Čajetine, Ivanjica, Užice, Fap – livnica iz Prijepolja, Bambi volej iz Prijepolja, Tehničar iz Kraljeva, Crnokosa iz Kosjerića, Trstenik, Leposavić, Tutin, Mokra Gora iz Zubinog potoka, Tara iz Bajine Bašte, ŽOK Novi Pazar, Sloboda S iz Čačka, Ribnica 2 iz Kraljeva, Gračac iz Novog sela, Bukovica Putevi iz Ivanjice, Metalac Takovo iz Gornjeg Milanovca, Lotus iz Čačka, Gračanica, Partizan iz Lipljana, Antena iz Kruševca.