Zoran Terzić i Nikola Grbić potpisali ugovore sa OSS do 2020.

ODBOJKAŠKI SAVEZ SRBIJE

 

Zoran Terzić i Nikola Grbić, prvi treneri ženske i muške seniorske reprezentacije Srbije, potpisali su danas ugovore o saradnji sa Odbojkaškim savezom Srbije. Terzić i Grbić su ugovore potpisali do 2020, odnosno do završetka Olimpijskih igara u Tokiju.

 

 

 

- Potpisivanjem ugovora postigli smo još bolje preduslove za kvalitetne pripreme za OI 2020, što je bio cilj i Saveza i obojice selektora. S obzirom na identične poglede na organizaciju i funkcionisanje selekcija, uvereni smo da će obe reprezentacije u budućnosti pokazati svoje maksimume. – precizirao je Zoran Gajić, predsednik OSS.

- Lako i brzo smo se dogovorili i lep je osećaj imati ugovor sa matičnim Savezom posle toliko vremena. Nema zapravo nikavih promena, samo je sve stavljeno na papir. – objasnio je Zoran Terzić, prvi trener seniorki Srbije, akutelnih olimpijskih vicešampionki.
- Dogovorio sam se sa Zoranom Gajićem oko svih detalja ugovora. Uslovi nastavka saradnje nisu bili problem, već delovi teksta. Zadovoljan sam što ću nastaviti započeto pre dve godine i nadam se da ćemo tako nastaviti, u istom ritmu i sa istim rezultatima, do Tokija 2020. – naglasio je Nikola Grbić, prvi trener seniora Srbije, aktuelnih pobednika Svetske lige.

Stari – novi selektori će sa seniorkama i seniorima Srbije u ovoj godini nastupati u kvalifikacijama za SP 2018, EP 2017, kao i u Gran Priju 2017, odnosno Svetskoj ligi 2017.