Serbian flagcirilicalatinica

Kup CEV

Partizan Efbet i Crvena zvezda u šesnaestini finala Kupa CEV protiv Amrisvila i Kuopija

SENIORI – KUP CEV 2023.

Odbojkaši Partizan Efbeta i Crvene zvezde igraće u šesnaestini finala Kupa CEV 2023. protiv švajcarskog Lindaren Volej Amrisvila, odnosno finskog Savo Volej Kuopija.

 

sks15

Lindaren Volej Amrisvil će biti domaćin u prvom meču protiv aktuelnog pobednika Kupa Srbije. Utakmica će se odigrati u sredu, 9. novembra od 19.00 časova u Amrisvilu, u Švajcarskoj.

Revanš će se odigrati u sredu, 16. novembra od 18.00 časova u dvorani SC Master u Beogradu.

 

Crvena zvezda će u šesnaestini finala Kupa CEV 2023. igrati protiv finskog Savo Volej Kuopija. Prva utakmica će se odigrati u utorak, 8. novembra od 16.30 časova u dvorani SC Voždovac u Beogradu. Revanš utakmica je na programu u sredu, 16. novembra od 18.00 časova po našem vremenu u Kuopiju, u Finskoj.

Po propozicijama CEV, za pobede od 3:0 i 3:1 pobednik dobija 3 boda. Ukoliko se meč završi rezultatom 3:2, pobednik dobija 2, a poraženi 1 bod. Ukoliko obe ekipe imaju isti broj pobeda i bodova, o ukupnom pobedniku odlučuje “zlatni set”, koji se igra odmah po završetku druge utakmice. “Zlatni set” se igra do 15 poena.

Ukoliko eliminiše Švajcarce, Partizan Efbet će u osmini finala Kupa CEV 2023. igrati protiv pobednika duela Mladost Zagreb (CRO) – Grinjard Mazeik (BEL).

Crvena zvezda će, ukoliko eliminiše Fince, u osmini finala Kupa CEV 2023. igrati protiv pobednik dvomeča Arkada Galaci (ROU) – Neftohimik Burgas (BUL).

cc

  • oktobar 29, 2022
  • 2317
Објављено у Kup CEV
Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Сродни чланци

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
  Zvanični partner
  Roaming
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga