Serbian flagcirilicalatinica
Image

O PROJEKTU

Odbojkaški savez Srbije uz podršku regionalnih odbojkaških saveza pokrenuo je akciju besplatnih škola odbojke za dečake "Odbojka zove - MOJ PRVI SMEČ" na teritoriji cele Republike Srbije. 

Odbojkaški savez Srbije kao organizator obezbeđuje svakom detetu komplet opremu za trening, isplatu naknade za rad trenera i naknadu troškova zakupa prostora za treniranje. 

Projekat „Odbojka zove - MOJ PRVI SMEČ “ ima za cilj povećanje broja dečaka najranijeg uzrasta koji se aktivno bave odbojkom, razvijanje odbojkaških veština u ranoj dobi i promovisanje sportskih vrednosti i nadahnuća za bavljenje sportom.

Promocija odbojke na osnovnom nivou postala je jedan od prioriteta koje je postavilo rukovodstvo Odbojkaškog saveza Srbije, a implementacija projekta besplatne škole odbojke pod sloganom " Odbojka zove - MOJ PRVI SMEČ "  je ključna za postizanje ovog strateškog cilja. 

Projekat besplatne škole odbojke, " Odbojka zove - MOJ PRVI SMEČ " u organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije je naišao na veliko interesovanje i prihvatanje, i od samog starta  projektom je obuhvaćeno preko 1700 dečaka u 45 gradova širom Srbije, sa tendencijom daljeg rasta. 

U ovoj školskoj godini 600 dečaka uzrasta do 14 godina starosti u 27 gradova širom Srbije učestvuje u radu besplatnih škola odbojke u organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije.

Želja nam je da na najbolji mogući način promovišemo aktivnosti projekta da roditelji prepoznaju značaj ove ideje u zdravstvenom i finansijskom smislu a deca uživaju u sportskom odrastanju.

U sklopu svojih programskih aktivnosti vezanih za projekat besplatnih škola odbojke "Odbojka zove - MOJ PRVI SMEČ" planirano je  i održavanje letnjeg edukativnog kampa za sve učesnike u projektu.

Odbojkaški savez Srbije 

  • Terazije 35/II, 11103 Beograd
  • Telefon: +381 11 3231357
  • Mobilni: +381 60 8516633
  • mojprvismec@ossrb.org 
  • Ponedeljak - petak  10:00 - 16:00
Image

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
  Zvanični partner
  Roaming
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga