Serbian flagcirilicalatinica

Projekat: Moj prvi smeč

Projekat "Moj prvi smeč" Odbojkaškog saveza Srbije dovodi u sredine širom naše zemlje besplatne škole odbojke za dečake uzrasta do 14 godina

Najmlađi odbojkaši iz Kleka, Lazareva i Kikinde trenirali u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu

OSS – „ODBOJKA ZOVE – MOJ PRVI SMEČ“

Odbojkaški savez Srbije je u saradnji sa Sportskim savezom Zrenjanina organizovao jednodnevno savetovanje i trening za učesnike projekta „Odbojka zove – moj prvi smeč“, u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu. Treningu i testiranju su prisustvovali najmlađi odbojkaši (do 12 godina) iz Kleka, Lazareva i Kikinde.

 

mps2

 

Zoran Olajić, menadžer projekta „Odbojka zove – moj prvi smeč“, objasnio je polaznicima kako funkcioniše sistem i organizacija projetka, dok je prof. dr Mithat Blagajac, stručni saradnik OSS za oblast fizičke pripreme, održao predavanje na temu „Značaj i neophodnost optimalne pripreme organizma mladih odbojkaša za uspešnu realizaciju programa sportskog treninga“.

Prof. dr Nedžad Osmankač, predsednik UOTV, održao je predavanje na temu „Karakteristike i osnove metodike srpske škole odbojke“.

 

mps3

 

Tokom praktičnog dela, pored 33 odbojkaška u radu su učestvovali i treneri Aleksandar Šakić (Lazarevo), Rajko Petrović (Klek) i Vladimir Martinov (Kikinda).

Prezentaciju „Model treninga za dečake u ranoj fazi usvajanja motorne veštine u odbojci“, pripremio je Aleksandar Šakić.

 

mps5

mps6

 

Projekat „Odbojka zove – moj prvi smeč“ sprovodi OSS od oktobra 2020, uz podršku Regionalnih odbojkaških saveza, UOKPL, UOKRL, UOSS i UOTS, a planirana je realizacija na celoj teritoriji Republike Srbije.

 

mps4

mps1

  • februar 2, 2024
  • 450
Објављено у Moj prvi smeč
Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
  Zvanični partner
  Roaming
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga