>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Jedinstvo iz Stare Pazove, Novi Pazar i Ribnica u Kupu CEV, TENT u Kupu Izazivača – žreb u 14.00 časova

SENIORKE I SENIORI – KUP CEV I KUP IZAZIVAČA 2018.

 

Jedinstvo iz Stare Pazove u ženskoj, Novi Pazar i Ribnica iz Kraljeva u muškoj konkurenciji predstavljaće Srbiju u Kupu CEV 2018, dok će TENT iz Obrenovca igrati u Kupu Izazivača 2018. u konkurenciji odbojkašica, saopštila je sinoć Evropska odbojkaška konfederacija. Žreb za Kup CEV 2018. i Kup Izazivača 2018. u obe konkurencije obaviće se danas (sreda, 14. jun) u 14.00 časova u prostorijama CEV u Luksemburgu.

 

 

 

Potencijalni rivali odbojkašicama Jedinstva iz Stare Pazove su: Odegem iz Belgije, Olomouc i Kralovo Pole Brno iz Češke, Hamenilna iz Finske, Bezije, Nant i Venelo iz Francuske, Štutgart i Drezdenr iz Nemačke, Niređhaza iz Mađarske, Makabi Haifa iz Izraela, Pomi Kazalmađore i Unet Jamamaj Busto Arsicio iz Italije, Snek iz Holandije, CSM Bukurešt iz Rumunije, Uraločka Jekaterinbrug iz Rusije, Kalcit Ljubljana iz Slovenije, Franš Montanj i Didingen iz Švajcarske, Ezačibaši Istanbul iz Turske i Himik Južnji iz Ukrajine.
U Kupu CEV 2018. u konkurenciji odbojkaša, pored Novog Pazara i Ribnice, igraće: Lindemans Alst iz Belgije, CSKA Sofija iz Bugarske, Rijeka iz Hrvatske, Kladno i Dukla Liberec iz Češke, Hurikani Loimaa i Rovanijemi iz Finske, Monpelje i Ažaksio iz Francuske, Volejs Rajnmajn i Diren iz Nemačke, Hapoel Mate Ašer iz Izraela, Kalcedonija Verona iz Italije, Apeldorn iz Holandije, Aseko Rešovija Žešov iz Poljske, Arkada Galaci i Krajova iz Rumunije, Belogorje Belgorod iz Rusije, Kalcit Kamnik iz Slovenije, Volej Amrisvil iz Švajcarske, Zirat bankaši Ankara iz Turske i Barkom Kažanji Ljvov iz Ukrajine.
Pored odbojkašica TENT iz Obrenovca, u Kupu Izazivača 2018. igraće: Linc Steg, UVC Holding Grac i Švehat iz Austrije, Azerail Baku iz Azerbejdžana, Ostende, Zursel i Šarlroa iz Belgije, Gacko iz Bosne i Hercegovine, Levski Sofija iz Bugarske, Osijek i Mladost Zagreb iz Hrvatske, Ostrava iz Češke, Holte iz Danske, Orivesi i Kusamo iz Finske, Šverin iz Nemačke, Olimpijakos Pirej iz Grčke, Vašaš Budimpešta iz Mađarske, Kastrioti Uroševac iz takozvanog Kosova, Šan iz Lihtenštajna, Valfer iz Luksemburga, Randaberg iz Norveške, Ponta Delgada i Famalikao iz Portugalije, Targovište i Stinca Bakau iz Rumunije, Dinamo Krasnodar iz Rusije, Slavija Bratislava i BVK Bratislava iz Slovačke, Barsa Barselona i Logronjes iz Španije, Nojšatel i Pfefingen iz Švajcarske, Bursa iz Turske i pobednik BVA Kupa 2017.