>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Kongres CEV 16. oktobra – 7 kandidata iz Srbije za Komisije CEV i 3 kandidata za funkcije u FIVB

CEV – IZBORNI, 41. KONGRES 2020.

Evropska odbojkaška konfederacija objavila je spisak kandidata za predsednike CEV, kao i za članstvo u Komisijama CEV i FIVB za predstojeći, izborni, 41. Kongres CEV, koji će se održati 16. oktobra u Moskvi, u Rusiji. Odbojkaški savez Srbije je kandidovao Aleksandra Boričića za još jedan mandat na mestu predsednika CEV i članstvo u Administtrativnom Bordu. Pored Boričića, OSS je poslao još 6 kandidatura za Komisije CEV, kao i 3 kandidature za Komisije FIVB.

 

 

Đula Mešter, prvi potpredsednik OSS, kandidat je za Komisiju za Evropske kupove, Zoran Terzić, prvi trener seniorki Srbije, za Trenersku komisiju CEV, a Dragutin Ćuk, tehnički direktor OSS, za Sportsko – organizacionu komisiju CEV.

Bojana Bogićević Dukić, koordinator za odbojku na pesku OSS, je kandidat za Komisiju za beach – volley CEV, Zorica Bjelić, aktuelni sekretar Sudijske komisije CEV za još jedan mandat u istoj komisiji, a Slobodan Zečević, advokat, za Pravnu komisiju CEV.

Aleksandar Boričić, predsednik CEV, kandidat je za Administrativni Bord FIVB, Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, za Komisiju za razvoj svetske odbojka FIVB, a Jelena Nikolić, potpredsednik OSS, za Takmičarsku komisiju FIVB.

Kandidati za predsednika Evropske odbojkaške konfederacije su Aleksandar Boričić, predsednik CEV i Hano Pevkur (Estonija), potpredsednik CEV.

Kompletne liste kandidata možete pogledati na: https://www.cev.eu/News.aspx?NewsID=30678&ID=1