>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Seniorke u Beogradu, seniori u Novom Sadu – obavljena kontrola dvorana „Aleksandar Nikolić“ i SPC „Vojvodina“

SENIORKE I SENIORI – II LIGA NACIJA 2019.

Fulvio Danilas, direktor turnira FIVB Lige nacija, i Kristofer Li Ostin, tehnički producent IMG, obavili su, tokom dvodnevne posete, kontrolu dvorana „Aleksandar Nikolić“ u Beogradu i SPC „Vojvodina“ u Novom Sadu, gde će se odigrati mečevi II Lige nacija 2019. Ženska seniorska reprezentacija Srbije, aktuelni svetski prvak, biće domaćin 4. grupe I vikenda 21 – 23. maja Holandiji, Turskoj i Koreji u Beogradu. Muška seniorska reprezentacija Srbije ugostiće Francusku, Rusiju i Japan od 31. maja do 2. juna u Novom Sadu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Danilas i Ostin su detaljno kontrolisali uslove u dvoranama, a obišli su i dvorane za trening, kao i hotele u Beogradu i Novom Sadu, gde bi mogli da budu smešteni odbojkašice i odbojkaši, kao i zvaničnici za oba turnira.

 

 

 

 

 Tokom posete Srbiji, sa gostima su razgovarali Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, Dragutin Ćuk, tehnički direktor OSS, Dušan Keser, direktor takmičenja OSS, i Dragan Čučković, predstavnik Lokalnog organizacionog odbora u Novom Sadu, kao i zaposleni u dvoranama „Aleksandar Nikolić“ u Beogradu i SPC „Vojvodina“ u Novom Sadu.

 

 

 

 

Predstavnici FIVB i IMG će pripremiti detaljan izveštaj o poseti Beogradu i Novom Sadu i uslovima za odigravanje utakmica, a Svetska odbojkaška federacija će potom izvestiti Odbojkaški savez Srbije o narednim koracima neophodnim za organizaciju turnira II Lige nacija 2019.