>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Kategorija: Kup izazivača

76 ekipa u Kupu izazivača 2020.

SENIORKE I SENIORI – KUP IZAZIVAČA 2020.

U Kupu izazivača 2020. igraće ukupno 76 ekipa, 40 u muškoj i 36 u ženskoj konkurenciji. Danas je u sedištu CEV u Luksemburgu obavljen žreb za 2. kolo i šesnaestinu finala u obe konkurencije.

Kategorija: Kup izazivača

Nemanja Petrić i Slobodan Kovač pobednici Kupa Izazivača sa Belogorjem– titula i za odbojkašice Monce

SENIORKE I SENIORI – KUP IZAZIVAČA 2019.

Nemanja Petrić i Slobodan Kovač, primač i prvi trener Belogorja iz Belgoroda, osvojili su sa ruskim timom titulu pobednika Kupa Izazivača 2019, prvu u istoriji, posle 3 trofeja u Ligi šampiona i 2 u Kupu CEV. U konkurenciji odbojkašica, trofej je osvojila italijanska Monca u debiju na međunarodnoj sceni!

Kategorija: Kup izazivača

Petriću i Kovaču dva seta u Italiji – odbojkašice Monce maksimalne u Turskoj

SENIORKE I SENIORI – KUP IZAZIVAČA 2019.

U prvim utakmicama finala Kupa Izazivača 2019, u konkurenciji odbojkaša, italijanska Monca je ostvarila minimalnu pobedu protiv ruskog Belogorja iz Belgoroda, Nemanje Petrića i Slobodana Kovača, dok su odbojkašice Monce zabeležile maksimalnu pobedu protiv turskog Ajdina u gostima.

Kategorija: Kup izazivača

Petrić i Kovač na korak od finala

SENIORKE I SENIORI – KUP IZAZIVAČA 2019.

U Kupu Izazivača 2019. odigrane su prve utakmice polufinala u obe konkurencije. Minimalne pobede su zabeležili Monca i Ajdin u ženskoj konkurenciji, kao i Sporting iz Lisabona u muškoj konkurenciji, dok je Belogorje iz Belgoroda, Nemanje Petrića i Slobodana Kovača, ostvarilo maksimalan trijumf.