>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Železničar iz Lajkovca protv Stince Bakau, Novi Pazar protiv Jedinstva iz Bijelog Polja, Crvena zvezda sa Radnikom iz Bijeljine

SENIORKE I SENIORI – KUP CEV I KUP IZAZIVAČA 2019.

U sedištu CEV u Luksemburgu danas je obavljen žreb za Kup CEV i Kup Izazivača 2019. u obe konkurencije. U Kupu CEV 2019. u konkurenciji odbojkašica, Železničar iz Lajkovca, pobednik Kupa Srbije, igraće u šesnaestini finala Kupa CEV protiv rumunske Stince Bakau (28. novembra i 5. decembra). Novi Pazar, pobednik Kupa Srbije u konkurenciji odbojkaša, igraće u 1. kolu Kupa CEV (7. i 14. novembra) protiv crnogorskog Jedinstva Bemaks iz Bijelog Polja. Odbojkaši Crvene zvezde će u šesnaestini finala Kupa Izazivača 2019. igrati protiv Radnika iz Bijeljine (28. novembar i 5. decembar).
Železničar iz Lajkovca će, ukoliko savlada Rumunke, igrati u osmini finala (19. decembar i 23. januar) Kupa CEV protiv poražene ekipe iz duela 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona između nemačkog Štutgarta i pobednika duela 1. kola, Grac (AUT) – Slidreht (NED).
Trijumf protiv Jedinstva doneo bi Novom Pazaru plasman u šesnaestinu finala (28. novembar i 5. decembar) Kupa CEV i dvomeč protiv ruskog Kuzbasa iz Kemerova.
Crvena zvezda će, ukoliko eliminiše Radnik iz Bijeljine, u osmini finala (19. decembar i 16. januar) Kupa Izazivača protiv pobednika duela Parnu (EST) – Monca (ITA).