>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Partizan – Mladi radnik naredne srede, Niš čeka rivala

SENIORI – 55. KUP SRBIJE 2019/2020.

Prva utakmica polufinala 55. Kupa Srbije 2019/2020. u konkurenciji odbojkaša između Partizana i Mladog radnika iz Požarevca odigraće se naredne srede, 18. decembra od 20.30 časova u beogradskoj dvorani Master, saopštio je Dušan Keser, direktor takmičenja OSS. U drugom polufinalu će igrati Niš i pobednik četvrtfinalnog duela Radnički doo (Kragujevac) – Vojvodina NS seme (Novi Sad).

 

 

 

Prva utakmica četvrtfinala 55. Kupa Srbije 2019/2020. između Radničkog doo iz Kragujevca i Vojvodine NS seme, odigraće se u ponedeljak, 23. decembra od 19.00 časova u dvorani Jezero u Kragujevcu. Kragujevčani i Novosađani nisu odigrali mečeve četvrtfinala zbog učešća Vojvodina NS seme u CEV Ligi šampiona 2020. Termin druge utakmice će naknadno biti objavljen.

Druga utakmica polufinala Mladi radnik – Partizan odigraće se između 10. i 12. januara.

Kretanje rezultata uživo (live score), kao i statistiku sa utakmica možete pronaći na: http://ossrb-web.dataproject.com/CompetitionHome.aspx?ID=37

 

SENIORI – 55. KUP SRBIJE 2019/2020. – POLUFINALE (18. DECEMBAR I 10 – 12. JANUAR):

PRVA UTAKMICA:

BEOGRAD (DVORANA MASTER):

PARTIZAN – MLADI RADNIK (POŽAREVAC)              20.30

SUDIJE: PREDRAG BALANDŽIĆ I MIRKO JANKOVIĆ. DELEGAT: PROF. DR VLADIMIR ĆUK

 

Po propozicijama Kupa Srbije u četvrtfinalu i polufinalu se igraju dve utakmice.

U slučaju da protivnici imaju po jednu pobedu, polufinalistu ili finalistu određuje bolji set količnik iz odigranih utakmica, odnosno bolji poen količnik iz svake utakmice pojedinačno, ukoliko je set količnik isti. U slučaju da se na ovakav način ne može odrediti polufinalista ili finalista, igra se dodatni "zlatni set", koji određuje konačnog pobednika četvrtfinala i polufinala.