>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Tijana Vrcelj i Vidak Cvetković najperspektivniji – nagrade za legende

OSB – NOVOGODIŠNJI KOKTEL 2019.

U beogradskom hotelu “M” održan je tradicionalni Novogodišnji koktel Odbojkaškog saveza Beograda, na kojem su podeljene nagrade najuspešnijim pojedincima. U prisustvu velikog broja gostiju, odbojkašica i odbojkaša i predstavnika medija, goste su pozdravili Mladen Maran, predsednik OSB i Igor Miljković, generalni sekretar OSB. Tijana Vrcelj, odbojkašica Vizure i Vidak Cvetković, odbojkaš Partizana, proglašeni su za najperspektvinije u 2019.

 

 

 

 

 

Najuspešniji treneri su Aleksandar Milović iz Beograda u konkurenciji odbojkašica i Nenad Živanović iz Crvene zvezde u konkurenciji odbojkaša. Nagradu je umesto opravdano odsutnog Živanović primio je Danilo Mrđa, sportski direktor Crvene zvezde.

 

 

Hotel “M” je nagrađen plaketom za dugogodišnju saradanju i podršku odbojci.

 

 

Nagrađeni su zatim Aleksandar Cvetković, dugogodišnji statističar Crvene zvezde i ženske seniorske i juniorske reprezentacije, Siniša Mladenović, dugogodišnji fizioterapeut ženske seniorske reprezentacije, Branko Kovačević, dugogodišnji asistent Zorana Terzića u ženskoj seniorskoj reprezentaciji Srbije i Ivan Miljković, proslavljeni odbojkaš i do prošle godine prvi potpredsednik OSS.

 

 

Nagrađeni su i sadašnji šampioni Bojana Milenković, Ana Bjelica i Jovana Stevanović. Ana Bjelica zbog obaveza u klubu nije prisustvovala svečanosti.

 

 

Posebne nagrade OSB je dodelio bivšim reprezentativcima, koji su proslavili beogradsku i srpsku odbojku: Maji Simanić, Jeleni Nikolić, Anji Spasojević, Ivani Đerisilo, Bojanu Janiću, Novici Bjelici, Marku Samardžiću i Nikoli Rosiću. Ivana Đerisilo je bila sprečena da prisustvuje svečanosti.

 

 

Tokom jeseni je odigran humanitarni turnir “Za Matiju”, posvećen Matiji Vladisavlljeviću, koji je u međuvremenu uspešno operisan. Bojana Bogićević Dukić, koordinator za odbojku na pesku OSS, dobila je loptu sa potpisima svih laureate koju će proslediti Matiji i poželeti mu brz i uspešan oporavak.