>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Odbojkaški savez Srbije nagrađuje učesnike manifestacije “Dan više za odbojku”

“DAN VIŠE ZA ODBOJKU” – 29. FEBRUAR

Učesnici manifestacije “Dan više za odbojku” (subota, 29. februar) dobiće nagrade u 4 kategorije, saopštio je Odbojkaški savez Srbije. Organizacija (klub, škola, ustanova, kompanija…) sa najviše učesnika dobiće 5 lopti i 20 kalendara OSS. Najkreativniji učesnik će dobiti 3 lopte, 2 majice OSS i 2 puta po 2 ulaznice za utakmice Srbije u Lige nacija 2020. u Nišu (odbojkašice) i Kraljevu (odbojkaši). Škola sa najzanimljivijom inicijativom dobiće na poklon 5 lopti, 1 mrežu za odbojku i 30 majica OSS. Autor najbolje fotografije, po izboru OSS, dobiće dres reprezentacije Srbije, kalendar OSS, loptu i 2 puta po 2 ulaznice za utakmice seniorskih reprezentacija Srbije u Ligi nacija 2020, koje će se odigrati u Nišu i Kraljevu. Nagrade autoru najbolje fotografije uručiće neko od reprezentativaca Srbije.

 

Zaintersovani svoje predloge, odnosno fotografije, kao i linkove sa video materijalom mogu slati na mejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. najkasnije do petka, 6. marta do 14.00 časova.

Sve objave koje ćete postavljati na društvene mreže ovim povodom (Twitter, Instagram, Facebook) objavljujte sa heštegovima #danvisezaodbojku i #1DayMore4Volleyball. Najinteresantnije objave takođe će biti u konkurenciji za neku od nagrada.

Imena dobitnika nagrade biće objavljena na sajtu OSS (www.ossrb.org) u utorak, 10. marta.

Evropska odbojkaška konfederacija, CEV, organizuje drugi put “Dan više za odbojku” (#1DayMore4Volleyball) u subotu, 29. februara. Više informacija možete pronaći na: https://1daymore4volleyball.cev.eu/

Srbija je prijavila potencijalnih 20 000 učesnika, odnosno odigravanje 1000 utakmica u 150 mesta.

Pre četiri godine, 29. februara 2016, u “Danu više za odbojku” u Srbiji je učestvovao 19 351 takmičar, odigrano je 989 utakmica u 139 mesta na 320 terena. Učesnici su bili iz 192 osnovne škole, 65 srednjih škola, 139 klubova i 11 kompanija, fakulteta i ustanova.

Na društvenim mrežama Odbojkaškog saveza Srbije (Twitter, Instagram, Facebook) sa heštegom #OneDayMore4Volleyball postavljeno je više od 250 fotografija (selfija).

 

 

Davor Karakašević iz Obrovca je autor najimpresivnije fotografije snimljene 29. februara 2016. OK “Voriors” iz Obrovca je u sklopu akcije “Dan više za odbojku” pokazao najviše kreativnosti, pa je žiri OSS jednoglasno odlučio da je fotografija koju je Milica Sladojević postavila na Instagram najuspešnija i da zaslužuje da bude nagrađena.