>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Održan Seminar za trenere u dvorani Čair u Nišu

OSS – OS NIŠAVSKOG OKRUGA

 

U organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije, Udruženja odbojkaških trenera Srbije i OS Nišavskog okruga, protekle nedelje je održan Seminar za trenere klubova Druge lige Istok i Međuokružne lige Niša. Seminar su otvorili dr Bogdan Sretenović, predsednik UOTS, član IO OSS i sportski direktor OSS sa posebnim zaduženjima za mušku pionirsku, kadetsku i juniorsku reprezentaciju Srbije, Ljubodrag Brkić, predsednik OSNO.

 

 

 

Predavači su bili prof. dr Vladan Milić, koji je održao predavanje na temu “Aerobna priprema odbojkaša u takmičarskom periodu”, prof. Vlado Adamović, koji je govorio o “Značaju adekvatne fizičke pripreme u prevenciji sportskih povreda mlađih odbojkaša” i Nikola Brkić, predsednik Udruženja odbojkaških sudija Grada Niša, koji je dao tumačenja određenih pravila odbojkaške igre.

 

 

Praktični deo Seminara, u dvorani Čair, održali su prof. Vladan Milić i prof. Vlado Adamović, uz asistenciju mladih odbojkaša OK Niš. Više informacija možete pronaći na: http://osno.org.rs/odrzan-seminar-za-trenere-pred-pocetak-nove-sezone