>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Pioniri Vojvodine NS seme prvaci Vojvodine

OSS – OSV

Vojvodina NS seme iz Novog Sada osvojila je titulu prvaka Vojvodine u konkurenciji pionira, pošto je zauzela prvo mesto na Finalnom turniru koji je odigran u Kleku. Drugo mesto je zauzeo Proleter iz Zrenjanina, treće je Jedinstvo iz Stare Pazove, a četvrti Partizan iz Bača.

 

 

 

Aleksa Pljevaljčić (Vojvodina NS seme) je proglašen za najboljeg igrača (MVP), Veljko Ćulibrk (Vojvodina NS seme) za najboljeg blokera, Matija Milanović (Partizan) za najboljeg tehničara, a Đorđe Ljujić (Proleter) za najboljeg smečera. Predrag Pijetlović (Jedinstvo) je najbolji primač, a Strahinja Vulović (Vojvodina NS seme) najbolji libero Finalnog turnira.

Medalje i nagrade najboljim timovima i pojedincima uručili su Andrija Gerić i Vasa Mijić, proslavljeni reprezentativci i osvojači zlatne medalje na Olimpijskim igrama 2000. u Sidneju, Rajko Petrović, predsednik Sportskog saveza Zrenjanina, Petar Bogunović, predsednik OSV, Milorad Kijac, član predsedništva OSV, Nedžad Osmankač, predsednik UOTV, Branko Majkić, generalni sekretar OSV, i Goran Glušac, delegat – kontrolor Finalnog turnira.

 

   

   

   

Više informacija možete pronaći na: http://osv.rs/