>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Kadetkinje u Brzeću do polaska na EYOF u Đeru

KADETKINJE – XIV EYOF 2017.

Ženska kadetska reprezentacija Srbije počela je danas pripreme za XIV EYOF 2017, koji će se odigrati 24 – 29. jula u Đeru, u Mađarskoj. Jovo Caković, prvi trener kadetkinja Srbije, na pripreme je pozvao 16 igračica.

 

 

 

Na spisku su:

TEHNIČARI: ANĐELIJA DRAŠKOVIĆ (JEDINSTVO, STARA PAZOVA), RADA PEROVIĆ (KLEK SRBIJAŠUME) I ANA MARIJA JONJEV (CRVENA ZVEZDA).

 

KOREKTORI: NEVENA VIDOJEVIĆ (CRVENA ZVEZDA) I MILICA NIKOLIĆ (JEDINSTVO, STARA PAZOVA).

 

LIBERA: TAMARA ILIĆ (SPARTAK, SUBOTICA) I DUNJA LAZAR (AS BATAJNICA).

 

BLOKERI: ISIDORA RODIĆ (VIZURA), MILJANA GLUŠAC (FOK, NOVI SAD), VERONIKA ĐOKIĆ (JEDINSTVO, STARA PAZOVA) I JOVANA ADŽIĆ (VIZURA).

 

PRIMAČI:, DEJANA LEKIĆ (CRVENA ZVEZDA), MILICA MILUNOVIĆ (CRVENA ZVEZDA), JELENA VASIĆ (JEDINSTVO, STARA PAZOVA), ANA PEJIČIĆ (VIZURA) I BARBARA BATINIĆ (SPARTAK, SUBOTICA).

 

Kadetkinje Srbije su jutros iz Beograda otputovale u Brzeće, gde će trenirati do 21. jula, odnosno polaska u Đer na Evropski olimpijski festival mladih (EYOF).

Ženska kadetska reprezentacija Srbije igraće sa Rusijom, Slovenijom i Mađarskom u A grupi XIV EYOF 2017, koji će se odigrati 24 – 29. jula u Đeru, u Mađarskoj. U B grupi će igrati Nemačka, Belorusija, Italija i Holandija.

Ženska kadetska reprezentacija Srbije igraće šesti put na Evropskom olimpijskom festivalu mladih, a do sada je osvojila 4 srebrne medalje (Beograd 2007, Trabzon 2011, Utreht 2013. i Tbilisi 2015.).

Kadetkinje Srbije će na startu turnira u Đeru (24. jul) igrati protiv Mađarske od 19.10 časova. U 2. kolu, 25. jula, Srbija će igrati protiv Slovenije (14.10), a u poslednjem, 3. kolu, 26. jula, protiv Rusije (14.10).

Plasman u polufinale izboriće po dve prvoplasirane selekcije, dok će trećeplasirane i četvrtoplasirane reprezentacije igrati u razigravanju za plasman od 5. – 8. mesta.