>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Održana konferencija za novinare povodom turnira u Novom Sadu

SENIORI – II LIGA NACIJA 2019.

Povodom turnira 4. grupe I vikenda II Lige nacija 2019, koji će se odigrati od 31. maja do 2. juna, u Media info centru SPC "Vojvodina" u Novom Sadu danas je održana konferencija za novinare, na kojoj su se predstavnicima medija obratili Vladimir Batez, pokrajinski sekretar za sport i omladinu, Ognjen Cvijetićanin, član Gradskog veća Novog Sada zadužen za sport i omladinu, Zoran Gajić predsednik Odbojkaškog saveza Srbije, i Slobodan Boškan, sportski direktor OK Vojvodina NS seme.

 

 

 

 

Organizator turnira je Odbojkaški savez Srbije, tehnički organizator OK Vojvodina NS seme, a pokrovitelji Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu i Grad Novi Sad.

 

 

Izjava Vladimir Bateza

 

 

Izjava Ognjena Cvijetićanina

 

 

Izjava Zorana Gajića

 

 

Izjava Slobodana Boškana

 

Srbija će biti domaćin 4. grupe I vikenda od 31. maja do 2. juna selekcijama Francuske, Rusije i Japana u dvorani SPC “Vojvodina” u Novom Sadu. Srbija će u 1. kolu, u petak, 31. maja, igrati protiv Japana od 17.00 časova. U 2. kolu, u subotu, 1. juna, Srbija će igrati protiv Francuske od 19.00 časova, a u poslednjem, 3. kolu, u nedelju, 2. juna, protiv Rusije od 19.00 časova.