>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Kategorija: Pionirke

Pionirke Srbije u Trstu sa Italijom, Belgijom, Turskom, Holandijom i Rumunijom

PIONIRKE – II EP 2019.

Ženska pionirska reprezentacija Srbije igraće u B grupi II EP 2019. u Trstu, sa Italijom, Belgijom, Turskom, Holandijom i Rumunijom, odlučeno je danas žrebom u Zagrebu, u Hrvatskoj. II EP 2019. u konkurenciji pionirki odigraće se 13 – 21. jula u Trstu i Zagrebu. Izabranice Željka Šćepanovića igraće u 1. kolu protiv Turske, a zatim protiv Belgije i Rumunije. Srbija će, posle slobodnog dana, u 4. kolu igrati protiv Italije, a u poslednjem, 5. kolu protiv Holandije.

Kategorija: Pionirke

Pionirke će rivale na EP saznati 15. maja

PIONIRKE – II EP 2019.

Evropska odbojkaška konfederacija, CEV, saopštila je da će se žreb za II EP 2019. u konkurenciji pionirki održati u sredu, 15. maja u 16.00 časova u Zagrebu, u Hrvatskoj. Ženska pionirska reprezentacija Srbije plasirala se na II EP 2019, pošto je osvojila prvo mesto na turniru kvalifikacija u Ubu.

Kategorija: Pionirke

Pored Srbije na EP i Nemačka, Rumunija, Francuska i Holandija

PIONIRKE – II EP 2019.

Ženska pionirska reprezentacija Srbije plasirala se na II EP 2019, pošto je osvojila prvo mesto na turniru kvalifikacija u Ubu. Izabranice Željka Šćepanovića, ostvarile su tri pobede uz samo jedan izgubljeni set. Plasman na EP iz II runde kvalifikacija, pored Srbije, ostvarile su i Nemačka, Rumunija, Francuska i Holandija. II EP 2019. u konkurenciji pionirki odigraće se 13 – 21. jula u Italiji i Hrvatskoj (Zagreb). Plasman na EP, pored Italije i Hrvatske, organizatora, ranije su izborili Turska, Rusija, Slovenija, Finska i Belgija.

Kategorija: Pionirke

Pionirke na Evropskom prvenstvu

 

Pionirke Srbije plasirale su se na Evropsko prvenstvo 2019 posle osvojenog prvog seta protiv selekcije Mađarske. Do kraja meča viđena je lepa igra oba tima a na kraju pobeda je zasluženo pripala domaćem timu, po setovima 25:21, 16:25, 25:16 i 25:20. Galeriju fotografija sa turnira u Beogradu i Ubu možete pogledati na: http://galerija.ossrb.org

 

Kategorija: Pionirke

Grkinje uspšenije od Kipra

PIONIRKE – II EP 2019.

 

Pionirke Grčke završile su kvalifikacioni turnir u Ubu maksimalnom pobedom nad Kiprom (25:19, 25:14, 25:16) posle nešto više od sat vremena igre. Posle meča dve prijateljske ekipe odigrale su sirtaki i oduševile sve prisutne. Galeriju fotografija sa turnira u Beogradu i Ubu možete pogledati na: http://galerija.ossrb.org