>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

32 pionirke na testiranju u Novom Sadu

PIONIRKE

U sali Fakulteta za sport i fizčko vaspitanje u Novom Sadu, u organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije i Odbojkaškog saveza Vojvodine, obavljeno je testiranje kandidatkinja za žensku pionirsku reprezentaciju Srbije.

 

 

 

 

Trening i testiranje 32 odbojkašice iz 9 klubova sa teritorije regiona Vojvodina obavili Željko Šćepanović, prvi trener pionirki Srbije, Sofija Šugić, drug trener, i Biljana Mihailović, sportski direktor OSS sa posebnim zaduženjima za žensku pionirsku, kadetsku i juniorsku reprezentaciju.

Najmlađe odbojkašice su pozdravili Vladimir Batez, proslavljeni reprezentativac i osvajač zlatne medalje na OI 2000. u Sidneju, pokrajinski sekretar za sport i omladinu, Slobodan Boškan, proslavljeni reprezentativac i osvajač zlatne medalje na OI 2000. u Sidneju, sportski direktor Vojvodine NS seme, Branko Majkić, direktor takmičenja OSV, i Nedžad Osmankač, predsednik Udruženja trenera OSV.

Testiranju su prisustvovali Branislav Dorbrodolski, generalni sekretar OSV, i Slobodan Galešev, dugogodišnji trener mlađih nacionalnih selekcija.

Okupljanje pionirki se organizuje sa ciljem da se stekne što bolji uvid u mogućnosti igračica rođenih 2004, 2005 i 2006, kao i određivanja šireg spiska igračica za takmičenja u ovoj godini.