>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Žreb u četvrtak u Pragu

SENIORI – XXVII EP 2011.

 

Žreb za XXVII EP 2011. u konkurenciji seniora, koje će se odigrati od 10. – 18. septembra u Češkoj i Austriji, odnosno u Pragu, Karlovim Varima, Beču i Insbruku, obaviće se u četvrtak, 21. oktobra u 10,00 časova u Praškom dvorcu (Hradčani). Srbija će biti u drugom šeširu sa Bugarskom, Rusijom i još jednom selekcijom, pobednikom II runde kvalifikacija.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Direktan plasman na XXVII EP 2011. izborili su Austrija, Češka, Srbija, Poljska, Francuska, Bugarska i Rusija. Slovenija, Finska, Slovačka, Nemačka, Italija i Portugalija osvojili su prva mesta na turnirima II runde kvalifikacija, dok su Belgija, Turska i Estonija izborili plasman u III rundi kvalifikacija za XXVII EP 2011.

 

SENIORI – ŽREB ZA XXVII EP 2011. (10. – 18. SEPTEMBAR) – ČEŠKA (PRAG, KARLOVE VARI) I AUSTRIJA (BEČ, INSBRUK) – SASTAVI ŠEŠIRA:

 

PRVI ŠEŠIR: ČEŠKA, AUSTRIJA, POLJSKA, FRANCUSKA.

 

DRUGI ŠEŠIR: SRBIJA, BUGARSKA, RUSIJA I JEDAN OD ŠEST POBEDNIKA GRUPA II RUNDE KVALIFIKACIJA (SLOVENIJA, FINSKA, SLOVAČKA, NEMAČKA, ITALIJA, PORTUGALIJA).

 

TREĆI ŠEŠIR: ČETIRI POBEDNIKA II RUNDE KVALIFIKACIJA (SLOVENIJA, FINSKA, SLOVAČKA, NEMAČKA, ITALIJA, PORTUGALIJA).

 

ČETVRTI ŠEŠIR: BELGIJA, TURSKA, ESTONIJA I JEDAN OD ŠEST POBEDNIKA GRUPA II RUNDE KVALIFIKACIJA (SLOVENIJA, FINSKA, SLOVAČKA, NEMAČKA, ITALIJA, PORTUGALIJA).