Serbian flagcirilicalatinica

VESTI IZ OSS – „ODBOJKICA“

Karavan mladosti, zabave, veselja, igre i sporta, u okviru festivala Odbojkaškog saveza Srbije pod nazivom “Trofej Odbojkica”, dočekao je veliko finale. Danas je u Hali sportova u Kruševcu, u saradnji sa Odbojkaškim savezom Kruševca, organizovana finalna manifestacija prve sezone, a učestovavalo je preko 700 dece iz čitave Srbije.

ODBOJKAŠKI SAVEZ SRBIJE

U beogradskom hotelu „M“ je održan sastanak predstavnika Regionalnih odbojkaških organizacija i sastanak svih rukovodilaca takmičenja Drugih liga.

OLIMPIJSKI KOMITET SRBIJE

U prostorijama Crvenog krsta Srbije održana je svečanost na kojoj su predstavnici Olimpijskog komiteta Srbije, Crvenog krsta Srbije i kompanije Mindrej podelili automatske spoljašnje defibrilatore (AED) predstavnicima nacionalnih granskih sportskih saveza čiji su sportisti kvalifikovani za Olimpijske igre u Parizu 2024. godine. Tom prilikom, potpisan je i Ugovor o partnerstvu između Olimpijskog komiteta Srbije i kompanije Mindrej.

MINISTARSTVO SPORTA SRBIJE

Ministarstvo sporta Srbije organizovalo je svečanu ceremoniju potpisivanja ugovora između Ministarstva sporta Republike Srbije i mladih perspektivnih sportista u "Palati Srbija". Zoran Gajić, ministar sporta u Vladi Republike Srbije, pozdravio je sportiste i uvažene goste.

VESTI IZ OSS – STREET VOLLEY APATIN

U Apatinu je u subotu, 1. juna, održan tradicionalni međunarodni turnir u Street Volley-u za decu uzrasta od 9 do 16 godina, u organizaciji OK Apatin i uz podršku Odbojkaškog saveza Srbije i regionalnog Odbojkaškog saveza Vojvodine.

Odbojkaški klub “Apatin” i ove godine će biti organizator Međunarodnog Street Volley turnira u Apatinu, uz prisustvo i podršku festivala za decu “Trofej Odbojkica”. Ovaj praznik odbojke biće održan u centru Apatina, u ulici Srpskih vladara i na Trgu Nikole Tesle, u subotu, 1. juna, a početak manifestacije je zakazan za 10 sati.

OSS – MOS KRAGUJEVAC

Jubilarni, 25. “Đurđevdanski turnir” 2024. U konkurenciji kadetkinja (2007. i mlađe) odigran je na dva terena u dvorani “Park” u Kragujevcu u organizaciji Međuokružnog odbojkaškog saveza Kragujevac.

Petar Bogunović predsednik OSV do 2029.

ponedeljak, 20 maj 2024 11:33

OSV – IZBORNA SKUPŠTINA

Petar Bogunović, dosadašnji predsednik OSV, izabran je na istu funkciju i u narednih pet godina, do 2029, na Izbornoj sednici Skupštine Odbojkaškog saveza Vojvodine održanoj u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu.

VESTI IZ OSS – „ODBOJKICA“

Karavan mladosti, zabave, veselja, igre i sporta, u okviru festivala Odbojkaškog saveza Srbije pod nazivom “Trofej Odbojkica”, stigao je i u Republiku Srpsku, tačnije Bijeljinu. Danas je u sali Gimnazije “Filip Višnjić”, organizovana nova, šesta po redu, manifestacija, a učestovavalo je preko 300 dece iz Republike Srpske, ali i iz nekoliko gradova iz Srbije.

OSS – IZVRŠNI ODBOR UOKPL

U beogradskom hotelu „M“ je održan sastanak Izvršnog odbora Udruženja odbojkaških klubova prvih liga.

Strana 1 od 17

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
  Zvanični partner
  Roaming
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga