Serbian flagcirilicalatinica

VESTI IZ OSS – „ODBOJKICA“

Karavan mladosti, zabave, veselja, igre i sporta, u okviru festivala Odbojkaškog saveza Srbije pod nazivom “Trofej Odbojkica”, stigao je i u Gornji Milanovac. Danas je u hali Sportskoj hali “Breza” u Gornjem Milanovcu organizovana nova, treća po redu, manifestacija, a učestovavalo je preko 500 dece iz 30 klubova koji pripadaju regionalnim centrima Beograd, Zlatibor, Kraljevo, Kragujevac i Zaječar.

Treći turnir Odbojkice održaće se u Gornjem Milanovcu, u hali "BREZA", u nedelju, 18. februara, sa početkom u 12.30 časova.

OLIMPIJSKI KOMITET SRBIJE

Ženska seniorska reprezentacija Srbije, vicešampion Evrope sa EP 2023, 13. put je proglašena za najbolji ženski tim u Srbiji, u izboru Olimpijskog komiteta Srbije, na svečanosti proglašenja najuspešnijih sportista u 2023, održanoj u Domu Narodne Skupštine u Beogradu.

OSS – OFM

Zoran Gajić, ministar sporta u Vladi Republike Srbije, primio je danas u Palati Srbija delegaciju iz Mađarske koju je predvodio dr Adam Šmit, državni sekretar za sport Mađarske, a u delegaciji su bili Jožef Mađar, ambasador Mađarske u Srbiji, i dr Đula Begelj, predsednik Odbojkaške federacije Mađarske.

VESTI IZ OSS – „ODBOJKICA“

Karavan mladosti, zabave, veselja, igre i sporta, u okviru festivala Odbojkaškog saveza Srbije pod nazivom “Trofej Odbojkica”, stigao je i u Obrenovac. Danas je u hali SKC “Obrenovac” organizovana nova, druga po redu, manifestacija, a učestovavalo je preko 500 dece iz klubova koji pripadaju regionalnim centrima Beograd, Valjevo, Kragujevac i Zaječar.

Karavan mladosti, zabave, veselja, igre i sporta, u okviru festivala Odbojkaškog saveza Srbije pod nazivom “Trofej Odbojkica”, stiže u Obrenovac!

OSS – SPORTSKI SAVEZ OPŠTINE KOVIN

Petar Bogunović, predsednik OSV i potpredsednik OSS, dobitnik je nagrade za životno delo Sportskog saveza opštine Kovin.

ODBOJKAŠKI SAVEZ SRBIJE – ODBOJKAŠKA FEDERACIJA MAĐARSKE

Mihalj Kormoš, tehnički direktor Odbojkaške federacije Mađarske i Šandor Toma, trener Odbojkaške akademije Bekeščaba, posetili su pionirke i kadetkinje Srbije na pripremama u Velikom Gradištu, u okviru poslovno – tehničke saradnje dva Saveza.

ODBOJKAŠKI SAVEZ SRBIJE

Odbojkaški savez Srbije poslao je danas pismo Aleksandru Vučiću, predsedniku Republike Srbije.

ODBOJKAŠKE REPREZENTACIJE SRBIJE U 2023.

nedelja, 31 decembar 2023 15:49

ODBOJKAŠKI SAVEZ SRBIJE

Odbojkaške reprezentacije Srbije su u ovoj godini igrale na 19 takmičenja i osvojile 5 medalja. Seniorke Srbije su pored srebra na prvenstvu Evrope izborile i plasman na Olimpijske igre u Parizu 2024. Mlađe selekcije su osvojile 4 medalje na Balkanskim prvenstvima, 3 zlatne i 1 bronzanu. Balkanski šampioni su kadetkinje, kadeti i juniorke, dok su pioniri osvojili bronzanu medalju.

Strana 1 od 16

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
  Zvanični partner
  Roaming
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga