Serbian flagcirilicalatinica

Vesti iz OSS

Kreće novi koncept OSS - "Odbojkica"!

Odbojkaški savez Srbije pokreće novi koncept sa projektom nazvanim "Odbojkica", u okviru kojeg će deca uzrasta od 10 do 12 godina imati prilike da učestvuju na turnirima mini-odbojke koji će se organizovati po celoj Srbiji kao pravi festivali sporta, uz prateće zabavne i obrazovne aktivnosti.

 

Ideja koncepta uz moto "IGRAMO SE I SVI POBEĐUJU" ima za cilj da se deci, u najmlađem uzrastu, pruži prilika da se igraju i zabave u atmosferi koja promoviše vrednosti za koje se mi, kao savez, zalažemo:

ODBOJKA je DRUŽENJE, BAJKOVITO i OPUŠTENO, gde vlada JEDNAKOST i podstiče se KREATIVNOST, uz IGRU koja nam je CILJ i glavna AKTIVNOST!

Primetićete da se početna slova ključnih reči koje simbolizuju naše vrednosti savršeno slažu u reč ODBOJKICA!

 

Poster Odbojkica

 

Prvi turnir će se održati u Knjaževcu, u subotu, 16. decembra, u hali Osnovne škole "Dimitrije Todorović Kaplar", sa početkom tačno u podne. Nakon toga, naš veseli karavan prolaziće Srbijom organizujući festivale barem jednom mesečno, sve do početka juna, kada je planirana velika završna svečanost u Beogradu.

Bilten za prvi turnir možete pronaći na ovom linku i informisati se o osnovnim propozicijama i ideji projekta. Tačan datum sledećeg druženja, koje će se održati krajem januara u Obrenovcu, biće naknadno objavljen, uz prijavu za učestvovanje na festivalu. 

Pripremamo zanimljive i zabavne sadržaje za naše buduće odbojkašice i odbojkaše, koji će osim igranja na četiri terena imati prilike da se na turnirima oprobaju i u raznim veštinama sa loptom, da se fotografišu u našim foto-arenama sa našim najvećim trofejima i odbojkaškim imenima, kao i da se edukuju u okviru radionica koje ćemo organizovati.

Pridružite nam se i rastimo zajedno!

Odbojkica crtez

  • decembar 14, 2023
  • 1050
Објављено у Vesti iz OSS
Оцените овај чланак
(1 Глас)

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
  Zvanični partner
  Roaming
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga