Serbian flagcirilicalatinica

Vesti iz OSS

Veliko interesovanje za pozicije glavnih trenera mlađih reprezentativnih selekcija Srbije - prijavljeno 58 kandidata!

Odbojkaški savez Srbije krajem oktobra je objavio Konkurs za glavne trenere mlađih selekcija reprezentacije Srbije na kojem su pravo učestvovanja imali svi koji poseduju trenersku licencu za vođenje odbojkaških ekipa. Prijavljivanje je zaključeno u četvrtak, 25. novembra, a na našu adresu je pristiglo ukupno 58 kandidatura iz cele zemlje, ali i od naših trenera koji trenutno rade u inostranstvu.

Novi pristup u izboru trenera mladih reprezentacija izazvao je veliku pažnju i interesovanje. Ovom prilikom, Odbojkaški savez Srbije izražava zahvalnost svima koji su aplicirali uz uverenje da će kandidati koji budu odabrani, svojom stručnošću i iskustvom u radu, doneti jasan kvalitet i dobru energiju u trenažni proces sa mlađim kategorijama. 

U svrhu izbora najboljih kandidata, oformljena je stručna komisija koja će detaljno evaluirati sve pristigle prijave i selektirati uži krug potencijalnih izabranika, koji će dalje u individualnim razgovorima biti pažljivo procenjeni. Kandidati koji ne budu odabrani za vršenje funkcije glavnog trenera, a zadovoljavaju stručne i pedagoške kriterijume, i dalje će imati priliku da učestvuju u radu naših mlađih selekcija u ulozi pomoćnih trenera, ako za to pokažu interesovanje. 

Sve prijave ostaju u našoj bazi i predstavljaju dragoceni uvid u strukturu zainteresovanih stručnjaka za rad u našim reprezentativnim selekcijama, kao i u formiranju mladih odbojkašica i odbojkaša. 

  • novembar 26, 2021
  • 2196
Објављено у Vesti iz OSS
Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga