Serbian flagcirilicalatinica

Vesti

Чланци поређани по датуму: april 2021

SENIORKE – III LIGA NACIJA 2021.

Ženska seniorska reprezentacija Srbije, akutelni svetski i dvostruki uzastopni evropski prvak i vicešampion OI, počeće u utorak, 4. maja pripreme za III Ligu nacija 2021. Seniorke Srbije će trenirati u Beogradu, u dvorani SC Slodes, a na okupljanje će doći 21 igračica.

Објављено у Liga nacija
četvrtak, 29 april 2021 11:30

Seniorke u Turskoj, seniori u Austriji

BEACH – VOLLEY – III KONTINENTALNI KUP 2018 – 2020.

Evropska odbojkaška konfederacija, CEV, saopštila je da će se II runda III Kontinentalnog kupa 2018 – 2020. u beach – volley, u obe konkurencije, odigrati od 6. do 9. maja u Izmiru (Turska), Madridu (Španija) i Badenu (Austrija). Ženska reprezentacija Srbije će igrati u Izmiru, a muška u Badenu.

Објављено у Beach-Volley

PIONIRI – III EP 2021.

Muška pionirska reprezentacija Srbije, igrači rođeni 2005. i mlađi, igrače na turniru II runde kvalifikacija za III EP 2021, od 6. do 8. maja u dvorani Jezero u Kragujevcu, protiv Finske i Ukrajine. Evropska odbojkaška konfederacija, CEV, saopštila je da je Nemačka odustala od učešće zbog pandemije virusa Kovid 19 i restriktivnih mera prilikom organizacije putovanja. Sve utakmice iz Kragujevca biće direktno prenošene na YouTube kanalu OSS (https://www.youtube.com/channel/UC2w2DZg9FTMWpoa9YKW7sXg).

Објављено у Pioniri

PIONIRKE – III EP 2021.

Evropska odbojkaška konfederacija, CEV, objavila je raspored utakmica II runde kvalifikacija za III EP 2021. u konkurenciji pionirki. Turniri će se odigrati od 6. do 9. maja u Vilvordu, Sofiji, Zadru, Valbžihu i Mariboru, a plasman na prvenstvo Evrope izboriće pobednici 5 grupa i najbolja drugoplasirana selekcija.

Објављено у Pionirke

56. “MAJSKI TURNIR” – TROFEJ BEOGRADA 2021.

Odbojkaški savez Beograda je saopštio da će direktno prenositi sve utakmice sa 56. „Majskog turnira“, turnira gradskih omladinskih reprezentacija – Trofej Beograda 2021. Tradicionalni turnir gradskih omladinskih reprezentacija će se odigrati u organizaciji Odbojkaškog savez Beograda, pod pokroviteljstvom Odbojkaškog saveza Srbije i Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda. Turnir će se odigrati uz poseban zdravstveni protokol i bez prisustva gledalaca.

Објављено у Vesti iz regiona
sreda, 28 april 2021 09:12

Na Terzićevom spisku 29 odbojkašica

SENIORKE – III LIGA NACIJA 2021.

Zoran Terzić, prvi trener ženske seniorske reprezentacije Srbije, akutelnog svetskog i dvostrukog uzastopnog evropskog prvaka i vicešampiona OI, saopštio je širi spisak igračica (29) za III Ligu nacija 2021.

Објављено у Liga nacija

56. “MAJSKI TURNIR” – TROFEJ BEOGRADA 2021.

56. „Majski turnir“, turnir gradskih omladinskih reprezentacija – Trofej Beograda 2021. odigraće se od 30. aprila do 2. maja u dvorani „Žarkovo“ i Sali Četvrte beogradske gimnazije. Na turniru će igrati 18 ekipa u ženskoj (2004. i mlađe) i 12 ekipa u muškoj konkurenciji (2003. i mlađi) iz Crne Gore, Severne Makedonije i Srbije.

Објављено у Vesti iz regiona

MLAĐE KATEGORIJE – PRVENSTVA SRBIJE 2021.

Finalni turniri Prvenstva Srbije 2021. u pionirskoj, kadetskoj i juniorskoj konkurenciji odigraće se u maju, a u pretpionirskoj konkurenciji u junu, saopštio je Dušan Keser, direktor takmičenja OSS.

ponedeljak, 26 april 2021 15:45

Holandija umesto Kine u Riminiju

Svetska odbojkaška federacija, FIVB, saopštila je danas posle podne da će Holandija zameniti Kinu u III Ligi nacija 2021. u konkurenciji odbojkaša. U informaciji Svetske odbojkaške federacije se navodi “da je Kina odustala od učešća zbog finansijskih limita i problema sa putovanjem uzrokovanih pandemijom Kovid 19, kao i zbog činjenice da bi po povratku igrači morali 14 dana u karantin, što bi značilo da ne mogu da igraju na Nacionalnim igrama Kine”.

Објављено у Liga nacija
ponedeljak, 26 april 2021 10:01

Naredno prvenstvo Srbije počinje u oktobru

Dušan Keser, direktor takmičenja OSS, saopštio je da će takmičenje u Banka Poštanska štedionica Superligi 2021/2022. u obe konkurencije početi prvog vikenda u oktobru. Odbojkašice i odbojkaši će utakmice 1. kola odigrati od 1. do 3. oktobra. Sezona 2021/2022. u Banka Poštanska štedionica Prvoj i Prvoj B ligi u obe konkurencije počeće drugog vikenda u oktobru. Mečevi 1. kola su na programu od 8. do 10. oktobra.

Објављено у BPŠ Superliga
Strana 1 od 4

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
  Zvanični partner
  Roaming
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga