Serbian flagcirilicalatinica

Vesti iz OSS

Četvrti turnir projekta „Trofej Odbojkica“ održan u Leskovcu!

VESTI IZ OSS – „ODBOJKICA“

Karavan mladosti, zabave, veselja, igre i sporta, u okviru festivala Odbojkaškog saveza Srbije pod nazivom “Trofej Odbojkica”, stigao je i u Leskovac. Danas je u Sportskoj hali Partizan u Leskovcu organizovana nova, četvrta po redu, manifestacija, a učestovavalo je preko 450 dece iz preko 30 klubova sa 35 ekipa (25 ženskih i 10 muških) koji pripadaju regionalnim centrima Beograd, Kragujevac, Leskovac, Niš, Zaječar i Kosovo i Metohija, od čega je bilo preko 100 dečaka i 100 naših mališana sa Kosova i Metohije. 

U hali Partizan prisutni su bili predstavnici mnogobrojnih medija, festival je otvorila mr Brankica Stamenković, članica Gradskog veća, a učesnike je pozdravio dr Goran Cvetanović, gradonačelnik Leskovca.

Mališani su igrali mini-odbojku na četiri terena, učestvovali u arenama izazova gde su se dokazali u veštinama sa loptom i vežbama fizičke kulture. Rešavali su zadatke primerene njihovom uzrastu u okviru naše “Odbojkica mozgalice”, slikali se sa našim maskotama u foto areni, upoznali i maskote naših partnera iz Vodavode i dobili specijalne nalepnice sa Vodavoda superherojima i rešavali slagalicu.

Svi učesnici su dobili diplome, sakupljali interesantne stikere za svoja postignuća, a najsrećniji i najveštiji su kućama poneli i lepe darove od kompanije PEAK i Odbojkaškog saveza Srbije.

Baš kao što je to bio slučaj i na prvom tri turnira, koja su održana u Knjaževcu, Obrenovcu i Gornjem Milanovcu, veliki broj roditelja, baka i deka, ostalih članova porodice i drugara, podrilo je svoje najmilije, što je dodatno ulepšalo današnju manifestaciju.

Inovativni koncept “Odbojkica”, za decu uzrasta od 10 do 12 godina, koji je krenuo u decembru iz Knjaževca, gde se preko 300 mališana iz cele Srbije družilo, igralo mini-odbojku, zabavljalo u sportsko-rekreativnim izazovima i animiralo uz zabavne i edukativne sadržaje, pokazao se kao izvanredna ideja. 

Veliki broj klubova širom zemlje zainteresovan je za organizaciju ovog događaja, a deca sa oduševljenjem iščekuju priliku za druženje sa svojim vršnjacima.

Odbojkaški savez Srbije poziva ljude koji vole sport, koji se bave radom sa decom, fizičkom kulturom ili obrazovanjem uopšte, da nam se pridruže i u narednim manifestacijama koje će se do juna održati još pet gradova, uz velike finale u Beogradu.

Ideja koncepta uz moto "IGRAMO SE I SVI POBEĐUJU" ima za cilj da se deci, u najmlađem uzrastu, pruži prilika da se igraju i zabave u atmosferi koja promoviše vrednosti za koje se mi, kao savez, zalažemo.

Pridružite nam se i rastimo zajedno!

  • mart 24, 2024
  • 718
Објављено у Vesti iz OSS
Оцените овај чланак
(1 Глас)

Сродни чланци

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
  Zvanični partner
  Roaming
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga