Serbian flagcirilicalatinica

BVA

Novi projekti BVA predstavljeni na sastanku u Istanbulu

BVA

U Istanbulu je održan sastanak predstavnika Balkanaske odbojkaške asocijacije, BVA, na kojem se razgovaralo o novim projektima.

ibv

ibv1

ibv3

Mehmet Akif Ustundag, predsednik Odbojkaške federacije Turske i predsednik BVA, bio je domaćin sastanka kojem su prisustvovali Aleksandar Boričić, predsednik CEV, Renato Arena, prvi potpredsednik CEV, Zoran Gajić, predsednik OSS, i Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, Nilufer Bašak Šimonski, generalni sekretar BVA, Zoran Avramović, predsednik Komisije za marketing BVA i savetnik CEV za marketing, Ljubomir Ganev, predsednik Odbojkaške federacije Bugarske i potpredsednik BVA, Valentin Pomakov, direktor za međunarodne odnose OFB, Milutin Popović, predsednik OSBIH i Alija Fatić, potpredsednik OSBIH, Erlind Peljumbi, predsednik OF Albanije i Albens Vorkopola, generalni sekretar OFA, Petar Jovanovski, predsednik OS Severne Makedonije i Zoran Karanović, generalni sekretar OSSM, Cvetko Pajković, predsednik OS Crne Gore, Artur Romaskan, predsednik OF Moldavije, Adin Marin Kožokaru, predsednik OF Rumunije i Frane Žanić, stručni sekretar OS Hrvatske.

ibv2

ibv4

ibv5

Mehmet Akif Ustundag predstavio je gostima organizacione aktivnosti Odbojkaške federacije Turske, dok je Nilufer Bašak Šimonski upoznala predstavnike CEV i BVA o projektu Erazmus.

Na sastanku je razgovarano o budućim aktivnostima BVA sa posebnim osvrtom na takmičenja u pionirskoj, kadetskoj i juniorskoj konkurenciji.

Svi učesnici sastanka u Istanbulu prisustvovali su utakmici prvenstva Turske u konkurenciji odbojkašica između Ezačibašija i Fenerbahčea. Na terenu su rivali bili Maja Ognjenović i Tijana Bošković sa jedne, odnosno Mina Popović i Zoran Terzić sa druge strane.

Vest možete pogledati na: https://balkanvolleyball.org/bva-members-held-evaluation-meeting-in-istanbul/

bva1

  • mart 21, 2022
  • 1475
Објављено у BVA
Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga