Serbian flagcirilicalatinica

Kup Srbije

Repriza finala iz 2020. - rasprodata dvorana u Ubu!

SENIORKE I SENIORI – KUP SRBIJE 2022/2023.

U beogradskom hotelu “M” danas je održana konferencija za novinare povodom finala Kupa Srbije 2022/2023. u obe konkurencije. Sa predstavnicima medija su razgovarali kapiteni i treneri sve četiri ekipe: Slađana Erić i Marijana Boričić iz Uba, Isidora Kockarević i Jovo Caković iz Jedinstva iz Stare Pazove, Maksim Buculjević, zamenik kapitena, i Slobodan Boškan iz Vojvodine iz Novog Sada i Milija Mrdak i Bojan Janić iz Partizan Efbeta.

kfk1

Izjava Slađane Erić

Izjava Isidore Kockarević

Izjava Maksima Buculjevića

Izjava Milije Mrdaka

Izjava Marijane Boričić

Izjava Jova Cakovića

Izjava Slobodana Boškana

Izjava Bojana Janića

U Hali sportova u Ubu, u nedelju, 26. februara igraće Partizan Efbet i Vojvodina iz Novog Sada u finalu 58. Kupa Srbije 2022/2023. u konkurenciji odbojkaša od 16.30 časova, dok će u finalu 57. Kupa Srbije 2022/2023. u konkurenciji odbojkašica igrati Ub i Jedinstvo iz Stare Pazove od 19.00 časova. Obe utakmice direktno će prenositi RTS 2.

Jedinstvo je titulu pobednika Kupa osvojilo 2017, a u finalu je još igralo 2016. i 2020. Ub je slavio 2020, a u finalu je igrao i 2021.

U jedinom međusobnom duelu u finalima, 2020, Ub je u finalu pobedio Jedinstvo sa 3:2. U sastavu Ubu će iz tima koji je slavio pre tri godine u nedelju igrati Aleksandra Gligorić (MVP 2020.) i Katarina Lukić, dok će u sastavu Jedinstva, kao i 2020. biti Isidora Kockarević i Milica Medved.

Vojvodina je rekorder sa 15 osvojenih titula u Kupu Srbije, a igrala je ukupno 17 puta u finalu, kao i još 8 puta na Finalnim turnirima Kupa.

Partizan Efbet je akutelni pobednik Kupa Srbije i braniće trofej osvojen prošle godine u Lajkovcu. Partizan Efbet je ukupno 18 puta igrao u finalnim mečevima, a osvojio je 8 titula pobednika. Pored toga, Partizan Efbet je učestvovao i na 12 Finalnih turnira Kupa.

Sve ulaznice za utakmice finala Kupa Srbije su raspordate, što znači da će Hala sportova u Ubu biti ispunjena do poslednjeg mesta.

ks2

  • februar 23, 2023
  • 1699
Објављено у Kup Srbije
Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Сродни чланци

  • Predsedništvo OSS donelo odluku o imenovanju trenera mlađih kategorija u konkurenciji odbojkašica Predsedništvo OSS donelo odluku o imenovanju trenera mlađih kategorija u konkurenciji odbojkašica

    OSS – PREDSEDNIŠTVO

    Predsedništvo Odbojkaškog saveza Srbije donelo je odluku o imenovanju prvih trenera nacionalnih selekcija u ženskoj pionirskoj, kadetskoj i juniorskoj konkurenciji.

  • Četvrti turnir projekta „Trofej Odbojkica“ održan u Leskovcu! Četvrti turnir projekta „Trofej Odbojkica“ održan u Leskovcu!

    VESTI IZ OSS – „ODBOJKICA“

    Karavan mladosti, zabave, veselja, igre i sporta, u okviru festivala Odbojkaškog saveza Srbije pod nazivom “Trofej Odbojkica”, stigao je i u Leskovac. Danas je u Sportskoj hali Partizan u Leskovcu organizovana nova, četvrta po redu, manifestacija, a učestovavalo je preko 450 dece iz preko 30 klubova sa 35 ekipa (25 ženskih i 10 muških) koji pripadaju regionalnim centrima Beograd, Kragujevac, Leskovac, Niš, Zaječar i Kosovo i Metohija, od čega je bilo preko 100 dečaka i 100 naših mališana sa Kosova i Metohije. 

  • Treći turnir projekta „Trofej Odbojkica“ održan u Gornjem Milanovcu! Treći turnir projekta „Trofej Odbojkica“ održan u Gornjem Milanovcu!

    VESTI IZ OSS – „ODBOJKICA“

    Karavan mladosti, zabave, veselja, igre i sporta, u okviru festivala Odbojkaškog saveza Srbije pod nazivom “Trofej Odbojkica”, stigao je i u Gornji Milanovac. Danas je u hali Sportskoj hali “Breza” u Gornjem Milanovcu organizovana nova, treća po redu, manifestacija, a učestovavalo je preko 500 dece iz 30 klubova koji pripadaju regionalnim centrima Beograd, Zlatibor, Kraljevo, Kragujevac i Zaječar.

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
  Zvanični partner
  Roaming
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga