Serbian flagcirilicalatinica

Liga šampiona

Još dva seta do Lige šampiona za prvaka Srbije

SENIORKE – LIGA ŠAMPIONA 2023.

Odbojkašice Crvene zvezde, prvakinje Srbije i pobednice Banka Poštanska štedionica Superlige 2021/2022. dočekaće slovenački Klacit iz Kamnika u revanš utakmici 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona 2023. Meč će se odigrati sutra (utorak, 8. novembar) od 20.00 časova u dvorani SC Voždovac u Beogradu, uz direktan prenos na TV Arena Sport 7.

 

cl19

Crvena zvezda je u prvoj utakmici, odigranoj u Kamniku, savladala Kalcit, za koji igra Mila Đorđević, sa 3:1 (25:21, 25:19, 13:25, 26:24).

Po propozicijama CEV, za pobede od 3:0 i 3:1 pobednik dobija 3 boda. Ukoliko se meč završi rezultatom 3:2, pobednik dobija 2, a poraženi 1 bod. Ukoliko obe ekipe imaju isti broj pobeda i bodova, o ukupnom pobedniku odlučuje “zlatni set”, koji se igra odmah po završetku druge utakmice. “Zlatni set” se igra do 15 poena.

Pobednik duela Crvena zvezda – Kalcit Kamnik igraće u C grupi Lige šampiona 2023, a rivali će mu biti Vakifbank Istanbul, Igor Gorgonzola Novara i Potsdam.

Poražena ekipa će igrati u 3. kolu kvalifikacija sa poraženom ekipom iz duela Vašaš Obuda Budimpešta (HUN) – Tenerife La Laguna (ESP). Pobednik 3. kola će se takođe plasirati u grupnu fazu Lige šampiona 2023.

cl1

  • novembar 7, 2022
  • 649
Објављено у Liga šampiona
Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Сродни чланци

  • Finalni mečevi Lige šampiona u Antaliji Finalni mečevi Lige šampiona u Antaliji

    SENIORKE I SENIORI – LIGA ŠAMPIONA 2024.

    Evropska odbojkaška konfederacija, CEV, saopštila je da će se Super finale Lige šampiona 2024. odigrati u nedelju, 5. maja u Antaliji, u Turskoj.

  • Marko Podraščanin sa Trentinom u finalu protiv Jastšebskog Marko Podraščanin sa Trentinom u finalu protiv Jastšebskog

    SENIORI – LIGA ŠAMPIONA 2024.

    Marko Podraščanin je kao kapiten predvodio italijanski Trentino Itas do finala Lige šampiona 2024. u kome će mu rival biti poljski Jastšebski Vegijel. Trentino Itas je u polufinalu eliminisao italijansku Kućine Lube Ćivitanovu, a Jastšebski Vegijel tursku Zirat banku iz Ankare.

  • Teodora Pušić sa Milanom u finalu protiv Koneljana Teodora Pušić sa Milanom u finalu protiv Koneljana

    SENIORKE – LIGA ŠAMPIONA 2024.

    U italijanskom finalu Lige šampiona 2024. u konkurenciji odbojkašica igraće Milano, za koji igra Teodora Pušić, i Koneljano.

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
  Zvanični partner
  Roaming
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga