Serbian flagcirilicalatinica

Vesti iz OSS

Zoran Gajić i Ivan Knežević posetili Gradišku

OSS – OSRS

U okviru tradicionalno dobre saradnje Odbojkaškog saveza Srbije i Odbojkaškog saveza Republike Srpske, Zoran Gajić, predsednik OSS i Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, posetili su Gradišku. Zoran Adžić, gradonačelnik Gradiške, priredio je prijem za predsednika i generalnog sekretara OSS.

gr3

Prijemu su prisustvovali Denis Šulić, potpredsednik Narodne skupštine Republike Srpske i Milutin Popović, predsednik OSBIH i predsednik OSRS.

U delegaciji Grada Gradiške, pored gradonačelnika Adžića bili su Dragana Ilić, zamenik gradonačelnika, Goran Subotić, načelnik Službe gradonačelnika, Miloš Vujinić, direktor JP SC “Servitium”, Đorđe Bulajić, predsednik ŽOK “Gradiška” i Davor Smolić, predsednik Udruženja odbojkaških sudija Gradiške.

Na sastanku je razgovarano o incijativi, koju su Denis Šulić i Zoran Gajić pokrenuli u januaru, prilikom posete potpredsednika Narodne skupštine Republike Srpske Odbojkaškom savezu Srbije, o mogućnosti da reprezentacije Srbije igraju prijateljske utakmice u Gradišci.

U srdačnom razgovoru sa gradonačelnikom Adžićem i predstavnicima Arene Gradiška, delegacija OSS je upoznata sa mogućnostima sportske dvorane, kao i smeštajnih kapaciteta za eventualnu organizaciju priprema i utakmica svih nacionalnih selekcija Srbije.

Dve delegacije su potom posetile Arenu Gradiška i uverile se u izvanredne mogućnosti dvorane u gradu na desnoj obali Save.

Izjave Zorana Gajića, Zorana Adžića i Milutina Popovića možete pogledati na YouTube kanalu Moja Gradiška TV (https://www.youtube.com/watch?v=HyT_-KX58lU).

  • jun 16, 2022
  • 1039
Објављено у Vesti iz OSS
Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Сродни чланци

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga