Serbian flagcirilicalatinica

Vesti iz OSS

Održana „radionica“ na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja

OSS – PROJEKAT „SERVE“

Na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu održana je „radionica“ na temu „Upotreba digitalnih sredstava u treningu i balansiranje sportske karijere i obrazovanja“ u okviru projekta „SERVE“ (Smart Education Resources in Volleyball Environment – Odbojkaški obrazovni programi), dvogodišnjeg projekta (2022 – 2024.) koji sprovodi Odbojkaški savez Srbije u saradnji sa Odbojkaškim federacijama Bugarske i Hrvatske, Bugarskom nacionalnom sportskom akademijom i Univerzitetom u Beču.

 

Projekat se finansira kao program Evropske komisije „Erazmus+“ u oblasti sporta, a cilj projekta je promocija obrazovanja u sportu, kao i podsticanje dualne karijere sportista.

 

sf1

 

Predavači na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja bili su dr Goran Nešić, redovni profesor i dr Nikola Majstorović, docent, a u radu su učestvovali nekadašnji reprezentativci Bojan Janić i Novica Bjelica, kao i kadetski reprezentativac Ignjat Dopuđ. Janić je prvi trener, a Bjelica i Dopuđ igrači Partizan Efbeta.

„Radionici“ su prisustvovali treneri, igrači i studenti Fakluteta, koji su potom diskutovali o potrebama dualnog obrazovanja i mogućih modela za unapređenje obrazovanja profesionalnih sportista.

 

serve

  • decembar 1, 2022
  • 357
Објављено у Vesti iz OSS
Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga